این چجوری میشه؟!

3dmad

Well-Known Member
سلام به همــــــــــــــــــــــــــــه

عصر جمعتون بخیر

ببخشید عنوان یخورده(!) نامفهومه

ولی این چجوری میشه:

محوریت با درخته، طوری که تو رندر فقط درخت رندر بشه، ولی با این تنظیمات:

123.jpg

1 . زمین تو رندر پیدا نباشه ؛ خب اینکه مشخصه
2. ولی سایه درخت تو رندر باشه:shock:
3. اگه جسمی جلوی درخت بود کلا رندر نشه اون تیکه ، یعنی اینطور نباشه که درخت که پشتشه پیدا بشه، درخت پشتش هم رندر نشه :?:
4. سایه اون جسمی که قراره رندر نشه روی درخت افتاده باشه
:evil:

اینا همه بخاطر اینه که میخوام از درختای صحنم جدا رندر بگیرم .
راستی یه مشکل دیگه:

Capture.PNG

چرا تو رندر رنگی که برا بک انتخاب کردم فرق میکنه

این کارایی که گفتی فک نکنم بشه ، اما میتونی خود جسم رو رندر نکنی و فقط سایش رندر بشه اما باید زمین حتما باشه تا سایه رو یه چیزی بیوفته و این که اون قسمتی که گفتی رندر نشه هم نمیشه که او جسم غیب بشه اما قسمتی از پشتش که قراره دیده نشه تو حالت غیبی هم دیده نشه . در هر صورت برای این که اون مکعبا دیده نشن و فقط سایش رندر بشه روی مکعبا راست کلیک کن object properties رو انتخاب کن و تو قسمت rendering control فقط تیک گزینه renderable و cast shadow رو بذار .
اون رنگم فک کنم به خاطر شکست نور یا رفرکت یا بازتابی چیزی باشه .

3dmad

Well-Known Member
سلام . فکر کنم با render elements بشه

میشه یه توضیحی بفرمایید

این کارایی که گفتی فک نکنم بشه ، اما میتونی خود جسم رو رندر نکنی و فقط سایش رندر بشه اما باید زمین حتما باشه تا سایه رو یه چیزی بیوفته و این که اون قسمتی که گفتی رندر نشه هم نمیشه که او جسم غیب بشه اما قسمتی از پشتش که قراره دیده نشه تو حالت غیبی هم دیده نشه . در هر صورت برای این که اون مکعبا دیده نشن و فقط سایش رندر بشه روی مکعبا راست کلیک کن object properties رو انتخاب کن و تو قسمت rendering control فقط تیک گزینه renderable و cast shadow رو بذار .
اون رنگم فک کنم به خاطر شکست نور یا رفرکت یا بازتابی چیزی باشه .

آخه من فقط میخواستم درختا رندر بشن با سایه هاشون، بعد با فوتوشاپ بندازم روش، اگه قرار باشه زمین هم رندر بشه کار خیلی سخت میشه چون اونجاهایی که مثلا ساختمون هست باید رندر درختا که همراه زمین هم هست رو زمینهاشو کلی با دقت پاک کنم.
در مورد رنگ هم، فکر نکنم بک گراند رفلکتی توش بیفته

در هر صورت ممنونم

خب من تقریبا همه جای مکس رو گشتم چیزی پیدا نکردم . ولی یه کاری میتونی بکنی ، برای زمین رنگ سفید رو انتخاب کن و با کاری بالا گفتم سایه هارو رندر بگیر و و عکس رو سیو کن و تو فنوشاب باز کن و از منوی فتوشاپ select>color range رو انتخب کن و از لیست کشویی shadow رو انتخاب کن اینجوری رنگای تیره انتخاب میشن و کارت راحت تر میشه ببین این روش به دردت میخوره یا نه :-?

3dmad

Well-Known Member
اوووورگا اورگــــــــــــــــــــــــا...
تمام این سوالات یه راه حل خیلی ساده داره :

متریال استاندارد matte/shadow
Untitled-1 copy.JPG

از همتون بخاطر وقتی که گذاشتید ممنونم

آها اون رنگی هم که گفتم چرا فرق میکنه (تفاوت رنگی که برای background color انتخاب میکنیم با رنگی که توی رندر دیده میشه) بخاطر استفاده از وی ری کمرا هست (بخاطر سرعت شاتر و دیافراگمش)

آخرین ویرایش:
چه جلب :)
حدس میزدم با یه متریالی بشه اما من داشتم گزینه های arch & design ور میرفتم بقیه رو دیگه نگا نکرده بودم :green:
با این متریالم تا حالا کار نکرده بودم !!!

جدیدترین ارسال ها

بالا