این قسمت رو نمی فهمم.

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام. داشتم ای آموزشو کار میکردم ولی اینجا رو نتونستم انجام بدم. خواهش میکنم کمکم کنید.
یا علی :rose:

Select the Custom Shape Tool and pick Sign 4 from the preset list. Make a path with that shape at the middle of the working document.
4.jpg
Go to Paths tab, select the path created and click on "Load Path as a Selection". Back to Layers tab, select the Fabric layer, press Ctrl+C to copy. Then press Ctrl+V to paste a new layer. Name this new layer as Badge. Go to Image > Adjustments > Hue/Saturation. Check on Colorize. Set the Hue to 200, Saturation to 45 and Lightness to 0.
5.jpg

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
شما shape رو که ایجاد کردی به پالت path برو و روی گزینه "Load Path as a Selection" کلیک کن تا shapet سلکت شه
حالا برو مجدد توی پالت لایه ها همون قسمتی که بکگراند قرمز " fibr" هست حالا میتونی ctrl+c و بعد هم ctrl+v رو بزنی
البته یه ctrl+j بزن خودتو خلاص کن :دی

حالا ctrl+u رو بزن یا همون مسیر Image > Adjustments > Hue/Saturation رو دنبال کن و رنگش رو تغییر بده

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
خیلی ممنونم ازت.
حالا این عکسو ببین. هر کاری کردم مثل اون نشد. یعنی اون براش "دوخت" خوب در نیومد. یه راهنمایی هم در مورد این میکنی؟
با تشکر :rose:
final.jpg

پیوست ها

• jeane.jpg
    jeane.jpg
    289.3 کیلوبایت · بازدیدها: 47

*The Best*

Well-Known Member
سلام
میشه این آموزش رو اینجا هم بزارید؟
اصلا این دوخت ها چطور ایجاد شده؟
پیش پیش سپاس

ahmadfani

Active Member
شما shape رو که ایجاد کردی به پالت path برو و روی گزینه "load path as a selection" کلیک کن تا shapet سلکت شه
حالا برو مجدد توی پالت لایه ها همون قسمتی که بکگراند قرمز " fibr" هست حالا میتونی ctrl+c و بعد هم ctrl+v رو بزنی
البته یه ctrl+j بزن خودتو خلاص کن :دی

حالا ctrl+u رو بزن یا همون مسیر image > adjustments > hue/saturation رو دنبال کن و رنگش رو تغییر بده
دقیقا ! ولی خب با اکشنم میشه اینکارو انجام داد.اسم اکشنو بذراین براتون بگم.

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
دقیقاً کارش چیه اینی که برای دانلود گذاشتی؟

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
خیلی ممنونم.
ولی چرا اینجوری میشه؟ منظورم اینه که خیلی بزرگ میکنه. مثل اینه که استروک زیاد داده باشی.

attachment.php

پیوست ها

• action.png
    action.png
    639.2 کیلوبایت · بازدیدها: 34

ahmadfani

Active Member
خیلی ممنونم.
ولی چرا اینجوری میشه؟ منظورم اینه که خیلی بزرگ میکنه. مثل اینه که استروک زیاد داده باشی.

attachment.php
خب انصافاً چطور بود؟
طرح هرچی بزرگتر باشه خوبه.چون میتونی کوچیکش کنی.
برا کوچیک کردنش تنظیماتشو نگاه کن.

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
خیلی عالیه. فقط هر چی سایز کار کمتر باشه این مشکل بیشتره. یعنی باید تو یه سند جدید درست کنم بعد منتقل کنم به سند اصلی؟ اینطوری درست میشه؟

ahmadfani

Active Member
خیلی عالیه. فقط هر چی سایز کار کمتر باشه این مشکل بیشتره. یعنی باید تو یه سند جدید درست کنم بعد منتقل کنم به سند اصلی؟ اینطوری درست میشه؟
خب این یه راهشه.البته راحتترین و آمارتور
موفق باشین

جدیدترین ارسال ها

بالا