این جور فونت ها رو باید چه جوری درست کنم

xerror

Member
سلام
من میخوام یک متنی یا تکست رو با فونت مثلا اخراجی ها ( http://i7.tinypic.com/66jb060.jpg ) یا تو این مایه ها بنویسم مخصوصا اون قسمت "ی" رو به اون حالت میخوام.
آیا برنامه خاصی داره؟
یا فونت خاصی؟
حالا به هر مودلی هست خواهش میکنم به طور واضح و کامل آموزشش رو توضیح بدید.
66jb060.jpg

پیوست ها

• ekhrajiaroo.jpg
    ekhrajiaroo.jpg
    11.4 کیلوبایت · بازدیدها: 4

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز به جمع مجیدآنلاینیها خوش اومدی.

شما باید سوالاتت رو در بخش سوالات مطرح کنی. منتقلش میکنم به اون بخش.

در مورد سوالت هم باید بگم که این متن در واقع دیفیس (Deface) شده. برای دیفیس کردن هم از نرم افزاری مثل فتوشاپ یا کرل یا فری هند یا ایلیستریتور میتونی استفاده کنی. یه تاپیک در مورد همین موضوع اینجا هست. بخون کلی چیز یاد میگیری.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ممنون کامبیز جان من چون فعلا از دیال آپ استفاده میکنم بعضی موقعها قاطی میکنه ممنون بابت انتقال تاپیک.

xerror

Member
ممنون از پاسخ هاتون
لینک هایی که داده بودید به دردم خورد ولی جواب من نبود
مشکل اصلی من حرف "ی" کشیده است که بر میگرده و به زیر کلمه میره که تویه این تاپیک هایی که لینک داده بودید در این باره صحبت نشده بود
اگر کسی از دوستان جواب رو میدونه خواهشا پاسخ بده

66jb060.jpg

h.khafan

Active Member
کاری نداره با Pen Tool میکشیش دیگه.
اونهایی که تو ی اون تاپیک بود که خیلی پیچیده تر بود نسبت به این.
تازه این چون همینجوری به صورت تخت رفته تا ته بدون پن تو ل هم میشه کشیدش.

AMiR

Active Member
ممنون از پاسخ هاتون
لینک هایی که داده بودید به دردم خورد ولی جواب من نبود
مشکل اصلی من حرف "ی" کشیده است که بر میگرده و به زیر کلمه میره که تویه این تاپیک هایی که لینک داده بودید در این باره صحبت نشده بود
اگر کسی از دوستان جواب رو میدونه خواهشا پاسخ بده

66jb060.jpg

شما با ابزار pen tool آشنا هستيد آيا؟

و آيا اين تاپيك رو هم ديديد ؟ آموزش ديفيس حروف

xerror

Member
در اصل مشکل من اینه که حرف من تا وقتی تکست هست میتونم اون رو به shape تبدیل کنم و وقتی هم به shape تبدیل میکنم دیگه نمیتونم اون رو جدا کنم و وقتی هم به لایه تبدیلش میکنم قابل جدا شدن هست دیگه نمیتونم اون رو به shape تبدیل کنم :sad:
حالا کسی میتونه بیشتر توضیح بده که چی کار کنم؟

xerror

Member
اون حرف مورد نظر رو که به shape تبدیل کردیم دیگه نمیشه یک قسمت از اون رو جدا کرد و عملیاتی که میخواهی رو روش انجام داد.

xerror

Member
راه آسان تر و حرفه ای تری نداره؟
شما نمیتونید آموزشش رو برام تهیه کنید؟

h.khafan

Active Member
راه آسان تر و حرفه ای تری نداره؟

راه حرفه ای شو باید حرفه ای ها بگن والا ما همینو بلتیم :d

برای آموزشم همون آموزشهای اون تاپیک به اندازه ی کافی کامل هستن و منم وقتشو ندارم . اگه خواستی میتونم خود اون قسمتیو که مد نظرته برات درست کنم.

بگکو کجاشو دقیق میخوای.

xerror

Member
من فقط "ی" کشیده میخوام که میره زیره کلمه مثل همون اخراجی ها
اگه بتونی یه جوری بگی که بتونم انجام بدم واقعا ممنون میشم
چون همونطور که گفتم برای اینکه بخوای مثل، مثال اون تاپیک "ی" رو ایجاد کنی باید قسمت زیر ی رو جدا کرد که برای این کار "ی" تبدیل به لایه باید بشه و وقتی بخوای اون رو بکشی و با pen tool روش کار کنی باید به shape تبدیل کنی که لایه به shape تبدیل نمیشه؟
راه حلی برای این مشکل داری؟

h.khafan

Active Member
بله.

شما میتونی لایه رو به صورتی قابل تغییر در بایری و تغییرات رو اعمال کنی . بعد از روی کار کامل شده با پن تول بکشیش و به شیپ (اگه لازمه) تبدیلش کنی.

ولی من تو ی اخراجی ها قسمت "ی" جایی رو نمیبینم که نیاز باشه جدا شه غیر از نقطه هه که روی "ی" قرار داره که اونم میشه رو یه لایه دیگه پیاده کرد.

در هر صورت بیا من کلشو برات درست کردم:

لینک دانلود:

http://hkhafan.persiangig.com/other/Ekhrajiha.psd

اگه بازم سوالی بود بگو.

حامد

xerror

Member
من با شکل اصل کارم رو براتون توضیح دادم تا اگر در کارم مشکلی هست شما به من بگید.
در اصل من میخوام کلمه ای مثل محمدی رو دیفیس کنم که حالا من به بقیه قسمت ها کاری ندارم و اصل کارم رو اون "ی" آخر میزارم .

644dvl3.jpg

و برای شروع ابتدا باید یک قسمت از "ی" (قسمت الف از شکل 2) رو جدا کنم. (مطابق این آموزش)

63i2hio.jpg

سپس برای این که بتونم اون رو جدا کنم باید اون رو به لایه تبدیل کنم و برای این کار به آدرس: Layer -> Rasterize -> Type مراجعه میکنم و قسمت ب از شکل 2 رو با ابزار ج جدا میکنم و طبق آموزش اون رو باید معکوس کنم و با Pen Tool ویرایشش کنم که برای این کار باید به Shape تبدیل بشه که دیگه نمیشه.

6f0deeh.jpg

Mandana

Active Member
نه دیگه ببینین
اصلن برای ادیت شدن لازم نیست اون رو رستر کنین.با رستر کردن کل قضایا خراب میشه
شما کافی ئه متن رو بنویسین
بعد layer>type>create work path رو بزنین
بعد تمام ادیت ها روی حرف "ی" باید با delete anchor point tool و دکمه ی دلیت انجام بگیره.ینی پوینت های اضافه رو حذف کنین
و در آخر در پالت path گزینه ی fill رو می زنین
متاسفانه من فونت فارسی ندارم.و الا تصویری توضیح می دادم :(

موفق باشید
bye.gif

h.khafan

Active Member
نه دیگه ببینین
اصلن برای ادیت شدن لازم نیست اون رو رستر کنین.با رستر کردن کل قضایا خراب میشه
شما کافی ئه متن رو بنویسین
بعد layer>type>create work path رو بزنین
بعد تمام ادیت ها روی حرف "ی" باید با delete anchor point tool و دکمه ی دلیت انجام بگیره.ینی پوینت های اضافه رو حذف کنین
و در آخر در پالت path گزینه ی fill رو می زنین
متاسفانه من فونت فارسی ندارم.و الا تصویری توضیح می دادم :(

این روشه حرفه ایشه .من نه بلدم اینو ............

جدیدترین ارسال ها

بالا