این ارور چرا میاد؟

سلام دوستان من هنگام تست یکی از پروژه هام با اروری مواجه میشم. تصویرشو ببینید و خواهشاً کمک کنید.

پیوست ها

• error.JPG
    error.JPG
    48.2 کیلوبایت · بازدیدها: 15
خوب دوست تیک گزینه dont show again رو بزن بعد دیگه نمیاد:-?
اینو که میدونم میگم چرا اصولاً باید تو فلش به چنین ارور هایی برخورد کنیم؟ آیا کارمون مشکل داره یا نه چیز عادیه؟ این tlf هم خدای ارور هاست.

qmqq

Banned
نه این عادیه.

حال ندارم برات ترجمه کنم چی گفته.

هر اروری اومد و اگه گزینه ی dont show again رو داشت بدون عادیه.

++Hadi++

Active Member
برا حللش اینو انجام بدین.از publish setting گزینه action script settings رو بزنید و در تب library path گزینه default linkage رو از runtime share به merged in to code تغییر بدین.باید درست بشه...

برا حللش اینو انجام بدین.از publish setting گزینه action script settings رو بزنید و در تب library path گزینه default linkage رو از runtime share به merged in to code تغییر بدین.باید درست بشه...
من از قدیم یه مشکل دیگه و اساسی با این متون tlf هم دارم که امیدوارم با کمک شما مشکلمو حل کنم.
وقتی یکی تو پروژه اش از متون tlf اونم به مقدار زیاد استفاده میکنه و برام میفرسته من موقع تست این پروژه با ارور پیوست شده مواجه میشم.
معنی ارور رو هم میدونم میگه اشیایی با فلان اسم پیدا نشد. چون تو کد نویسی اسم این اشیا برده شده و این اشیا هم همشون تو پروژه موجوده ولی چرا باید این ارور بیاد؟

پیوست ها

• error.JPG
    error.JPG
    60 کیلوبایت · بازدیدها: 6

++Hadi++

Active Member
من بهش بر نخوردم...منتها تو خیی شرایط با اون چیزی که تو پست قبل این تایپیک نوشتم ،مشکلات tlf ام حل شده.در صورت امکان یه سمپل بدید بررسی کنم...انشاءال...

جدیدترین ارسال ها

بالا