سلام
با اجازه از اساتید یکم توضیح کوچولو برا دوستمون عرض کنم:
از فتوشاپ های ورژن قدیمی که یه برنامه جانبی image ready باهاش بود تا ورژنهای جدید که این قابلیت درون خود فتوشاپ جاسازی شده میشه این کارو انجام داد.
برای تصاویر متحرک روی اینترنت که حجم کم و گرافیک نسبتا ساده ای داشته باشند بهترین گزینه گیف متحرک هست : animated GIF
گیف نوعی پسوند گرافیکی هست که بر حسب تعداد رنگ محدود تصویر رو رنگ میزنه. مثلا پالت رنگ 256 یا 16 رنگ. البته روشهایی وجور داده که با کیفیت بالا هم بشه خروجی های گیف گرفت
یه آموزش ساده.
تو منوی window تو فتوشاپ همین ورژنهای آخر یه گزینه هست به نام animation
این گزینه یه پنجره رو باز میکنه که در حالت عادی امکان ادیت فیلم رو تا حدی به ما میده و در حالتی که آیکن کوچیک پایین راستش رو بزنیم به حالت فریم تبدیل میشه.
شما توی یک بنر معمولا قسمتهای مشترک دارید و یک سری تغییرات خاص مکانی یا تغییر رنگ ...
توی این پنجره میشه روی آیکن new کلیک کرد تا یک فریم جدید ایجاد بشه. شما تو هر فریم میتونید بعضی لایه ها رو روشن کنید و بعضی رو خاموش. همین گیف که شما گذاشتین برای نمونه دو فریم پشت سر هم هست که بک گراند مشابه و نوشته های متفاوت داره:
خب توی فریم اول بک و رنگ اول و تو فریم بعدی بک و رنگ دوم رو میزنی. حالا اگه دکمه play رو بزنی ... همون مثلثی ... برات اجرا میکنه. بعد هر فریم میتونه زمان خاصی داشته باشه مثلا یکی خیلی طول بکشه و بعد زودتر تموم بشه.برای این کار هر فریم به اندازه هم طول کشیده...
برای این طراحی میتونید از اول رنگ ها رو کنترل شده کار کنید اما لازم نیست.
وقتی اجرا کردید و پسندیدی، از منوی فایل روی گزینه save for web کلیک کنید. پسوند فایل رو به جای jpg و png روی gif بگذارید. تعداد رنگ رو کم و زیاد کنید. پیشنمایش و سایز نهایی رو کنترل کنید .تو همون پنجره play هم داره. کار که تموم شد اون پایین یه دکمه برای ذخیره کردن همین gif وجود داره. با ویندوز که فایل رو باز کنی میبینی که انیمیت میشه و متحرک هست.
برای لایه ای بودن هم تنظیمات داره و .. برای ادیت هم همین گیف رو باز کن تو پنجره animation میتونی فریم ها رو با همون زمان ببینی
و نکته دیگه اینکه یه گیف آماده رو هم میتونی همینجوری باز کنی و ادیت و ذخیره سازی جدید.
همین اسمایل ها

هم با فتوشاپ باز کن فریمهاش رو میبینی.
در مورد برنامه های دیگه من چند تا رو تست کردم اما چیزی به راحتی و خوسدتی فتوشاپ فکر نمیکنم پیدا بشه.
موفق باشی.
دعامون کن
یا علی