اینو چه جوری درست میکنن؟؟؟

wahid2003vj

Active Member
سلام

میخواستم بدونم تصویر های به شکل زیر رو چه جوری درست میکنن

2vrsrb9.gif

البته این خیلی بی کیفیت هست چون یه لوگو بوده

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
قسمت پایینش که مُهر بوده. این جور مهرها رو با دست مینویسن و بعدش حکاکی میکنن. البته میشه با کلک هم اینکارو انجام داد.

wahid2003vj

Active Member
خوب با فتوشاپ نمیشه اینا رو درست کرد؟
حالا خودش نشد یه چیزی تو همین مایه ها

GFX Master

خوب میگم که اون متنش رو با کلک بنویس بعد تو فتوشاپ به مهر تبدیلش کن و روش کار کن.

L-B

Well-Known Member
بیشتر با همو کلکی که سارا خانوم گفتن میشه انجام داد و طرح قدیمی دادن بهش مهمه و فقط دقت هم تو این کار باید زیاد باشه:wink:

___________________________________________________________________________________
Ol3Q28q.jpg

Mandana

Active Member
لول
ال بی جان امضات بکگراندیه برا خودش ها
flirtysmile2.gif

وحید جان شما میتونی طرح رو که درست کردی توی یک زمینه که دارای رنگهای مختلفه بندازی ومرج اش کنی.مثلا توی عکس دریا
بعد با ابزار مجیک وند سلکتش کن.بعضی قسمتها رو کمو بعضی قسمتها رو اضافه سلکت میکنه.میشه مدل قدیمی
اگه خواستی بگو تا تصویری بگم
1656.gif

GFX Master

این روش مانی هم روش خوبیه منتها یه روش برای ساختن مهر وجود داره که حتی بعد از چاپ هم طبیعی در میاد!!
152.gif

اگر هنوز ساختنش رو لازم داری بگو تا اموزشش رو بذارم برات.

مانی تو ام اگه وقت داشتی اون روشی رو که گفتی توضیح بده برام جالب بود.
5041.gif

wahid2003vj

Active Member
نیکی و پرسش ؟؟؟

خوب بذار دیگه این آموزش رو

مرددددددددددددددددیم

JANAH

New Member
بهترین راهت اینه که با دست بنویسی یا از یک جایی کپی بگیری و بعد اسکنش کنی
تو فتوشاپ راحت میشه درستش کرد. اصلا هم کار سختی نیست.

omidsas

Member
البته برای طبیعی جلوه کردنش بهتره از فدر و تلفیق پراکنده هم استفاده کنی در کل اگه یه کمی ذوق به خرج بدی راهت در میاد ولی من اگه بودم با دست طرحشو میزدم بعد اسکنو بعدش یه روتوش خوشکل از اصلش هم بهتر میشه

hes_r

Member
من که میگم هر دوتاتون روش هاتون رو یاد بدید چون برا منم جالب بود ولی منظورتون رو خوب متوجه نشدم ولی سارا خانوم شما اگه میتونی اون روش درست کردن مهر رو حتماااااااااااااااااا یاد بده

حسام

جدیدترین ارسال ها

بالا