اینجارو نگا!!!

benyamin_pc

Well-Known Member
سلام
Wow!!
اینجارو نگاه با پرداخت فقط 4 تومن در ماه چی میده!
مستر کارت از کجا میشه گیر آورد کسی میدونه؟

Cisco

مدیر انجمن
دوست من اکثر سرویس دهندگان خارجی همین طورین.
ارزان و با امکانات فراوان.
ولی بازاریابی بیش نیست.
در هیچ جای دنیا کلمه ی بینهایت فضا برای هاست وجود نداره. به این صورت که باید تو قوانین قبول کنین که از این فضا برای دانلود و نگهداری فایل و ... استفاده نمی کنین. خوب اگر نخوای برای سایت دانلود و رپیدلیچ و ... استفاده کنین این فضا به چه دردی میخوره؟
می خواین روش صد تا جوملا نصب کنین؟
کلمه ی Unlimited Domains به معنی اینه که می تونید هر تعداد که می خواید Add Domain اضافه کنین نه اینکه برین هر چند عدد دامین که می خواین ثبت کنین .
در ضمن میگن ماهی 4 دلار که اگر از سرویس دهندگان ایرانی بگیرین و سالانه حساب کنین ساید کمتر هم دربیاد . تازه اینکه بعدا می تونید پیگیری کنید که مثلا پول من کجا رفت . چون تو کشور خودمونن.
از من نصیحت گولـــــ نخورین.
موفق باشین:rose:

benyamin_pc

Well-Known Member
دوست من اکثر سرویس دهندگان خارجی همین طورین.
ارزان و با امکانات فراوان.
ولی بازاریابی بیش نیست.
در هیچ جای دنیا کلمه ی بینهایت فضا برای هاست وجود نداره. به این صورت که باید تو قوانین قبول کنین که از این فضا برای دانلود و نگهداری فایل و ... استفاده نمی کنین. خوب اگر نخوای برای سایت دانلود و رپیدلیچ و ... استفاده کنین این فضا به چه دردی میخوره؟
می خواین روش صد تا جوملا نصب کنین؟
کلمه ی Unlimited Domains به معنی اینه که می تونید هر تعداد که می خواید Add Domain اضافه کنین نه اینکه برین هر چند عدد دامین که می خواین ثبت کنین .
در ضمن میگن ماهی 4 دلار که اگر از سرویس دهندگان ایرانی بگیرین و سالانه حساب کنین ساید کمتر هم دربیاد . تازه اینکه بعدا می تونید پیگیری کنید که مثلا پول من کجا رفت . چون تو کشور خودمونن.
از من نصیحت گولـــــ نخورین.
موفق باشین:rose:

منم حرفی ندارم از داخل بخرم اما وقتی اینو دیدم گفتم اخه انقد اختلاف قیمت و کیفیت!! برا این گفتم خوب چه کاریه از داخل بخریم
اما هیچ جاش نگفته اسکریپت لیچر نمیشه روش انداخت , خوب منم برا لیچ میخام وگرنه ی سایت معمولیو اصلا رو ی هاست و دومین مجانی هم میشه انداخت
در مورد حجم هم هیچ وقتی هیچی نامحدود نیست حتی وقت adsl نا محدود میخری بالاخره ی محدودیتی که مثلا 40-50 گیگ در ماهه داره اما خوب این محدودیت کجا و محدودیتی که هاست فروشا تو ایران میذارن کجا!!
از لحاظ پهنای باند هم که تا تموم شه قطعت میکنن بحثی نیست که اون زده نا محدود , درست مثل adsl بازم محدودیتش انقدی هست که از این محدودیتهائی که تو ایران برای پهنای باند میذارن بیشتره

Cisco

مدیر انجمن
نه من خودم هاستینگ دارم و با خارجی کار نکردم .
بهتره اگر خارجی میگیرین علاوه بر نکاتی که گفتم دقت کنین سرور ها یک جایی مثل هلند باشه که قوانین رو رعایت نکنه . (وارز).

benyamin_pc

Well-Known Member
از راهنمائی هاتون ممنون فقط ی چیز دیگه , تو داخلی ها جائی هست که بک آپ هاستمونو بشه هارد بدیم بریزه روش یا چیزی مثل این؟

Cisco

مدیر انجمن
من تا حالا ندیدم کسی این کار رو بکنه ولی بعضی از شرکت ها بک آپ های سایت قبلیتون رو انتقال میدن روی سرور های خودشون.
اکثرا برای جلب مشتری و بطور رایگان.

benyamin_pc

Well-Known Member
شما خودت این کارو می کنی؟
یعنی ماهی 1 بار فقط هارد بدم بهتون تا کل محتویات هاستمو کات کنین روش

Cisco

مدیر انجمن
ما خودمون هارد جداگانه داریم و بک آپ هارو تعویض می کنیم.
مثلا بک آپ هفته ی قبل با بک آپ دوهفته قبل تعویض میشه.
و دیگر اینکه خودتون می تونید بک آپ بگیرین اگر هاستینگتون اجازه بده و بریزید رو هارد.

benyamin_pc

Well-Known Member
آخه فرقش اینه که من از طریق اینترنت میتونم بک بگیرم و سرعت اینترنت پائینه اما شما با هارد تو چند ثانیه
و اون بکی که شما با قبلی جابجا کنین برام فایده نداره چون اطلاعاتش باید به دست خودم برسه نه فقط تو هاستم باشه

Cisco

مدیر انجمن
بله . واقعا بک آپ گرفتن با این سرعت کار بسیار مشکلیه.:sad:
از ما خودمون این کار رو نمی کنیم . فکر نمی کنم شرکت دیگری هم این کار رو بکنه.

benyamin_pc

Well-Known Member
ی چیزائی پیدا کردم که دیگه میترسم اینجا معرفی کنم کار هاست فروشارو خراب کنم بنده های خدا

جدیدترین ارسال ها

بالا