اینترنت قابل حمل وایمکس یا مودم برای سیم کارت؟

behi84

Member
سلام امیدوارم مکان مناسب رو انتخاب کرده باشم برای این سوال ... من میخوام وایمکس بگیرم که بتونم اینترنت قابل حمل داشته باشم اما نمیدونم هزینه مودم اون چقدر میشه و کلا مقرون به صرفه هست با توجه به هزینه هاش ؟ من میخوام وایمکس رو از یک شهر بگیرم اما خودم بین دوتا شهر و شهر مبدا مدام در حرکت هستم ... حالا میشه منو راهنمایی کنید >؟ من چه مودمی باید بگیرم ؟اینو واسه این میپرسم که تفاوت قیمتاش زیاده ... ممنون
1- مودم داخلی وایمکس و یا Indoor CPE
2-مودم داخلی وایمکس با پورت تلفن و امکان WiFi و یا Indoor VOIP-WiFi CPE
3-مودم بیرونی وایمکس
چه سرویسی بگیرم برام مهمه که امکان ویدئو کنفرانس رو بهم بده صدا و تصویر رو خوب دریافت و ارسال کنه نه اینکه همش قطع شه و رو صدا و تصویر نویز داشته باشه ..

این مودم ها چطوری هستن که سیم کارت اعتباری یا ایرانسل میخورن ؟ سرعتشون چطوره ؟ من یکماه سرویس ایرانسل گرفتم که واسه یک ماه با محدودیت 2.5 گیگ و ماهیانه 10000 تومن بود اما سرعتش افتضاح بود امکان ویدئو کنفرانس که نبود صدا رو هم با کیفیت خیلی بد ترنسفر میکرد اونم گاهی اوقات صدا رو با بدترین کیفیت ترنسفر میکرد که اعصاب آدمو خرد میکرد ... لود بعضی از برنامه ها هم که اصلا امکان نداشت و همین طور بعضی سایتا .... میخوام بدونم این مودم ها که تبلیغ میکنن چه طوری هستن ؟> آیا واقعا سرعتشون خوبه ؟ جوابگوی خواسته های من هست؟

ممنون میشم منو راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:

Member
هیچکدوم از سرویس های وایمکس کاملا پورتیبل نیستن
1- در هنگام حرکت وصل نمیمونن
2- از محدوده آنتن تعریف شده بیرون بره دیگه سرویس نمیده
3- مودماش اونقدر بزرگن که تو کیف جا نمیگیرن
(البته طبق گفته های ایرانسل)

جدیدترین ارسال ها

بالا