ایمپرت عکس در نرم افزار فلش با کیفیت بالا؟؟

Roza A

New Member
من یک عکس با کیفیت بالا در نرم افزار ادوب فلش ایمپرت کردم. اما دور عکس رنجه رنجه شد!!
چطور میتونم عکی رو ایمپرت کنم طوری که به کیفیتش لطمه نخوره؟

++Hadi++

Active Member
در پنل properties رو عکس مربوطه کلیک راست کنید و. properties اونو بزنید و از کادر quality ،گزینه jpg vو به png تبدیل کنید و تیک smooth رو بزنید تا فعال شه.

Roza A

New Member
نتیجه نگرفتم

ممنون از راهنماییتون اما در پنل properties گزینه ی quality وجود نداشت...اگه می شه دقیق تر توضیح بدید.ممنون

spryboy

کاربر فعال
منظور دوستمون پنل Library (کتابخانه) هست. توی کتابخانه روی آیکن عکستون راست کلیک کنید و Properties رو انتخاب کنید. توی پنجره ی Bitmap_Properties که باز میشه، گزینه ی Compression رو روی Lossless_PNG/GIF قراربدید. اگردر برنامه تون، عکسها بزرگتر یا کوچکتر از اندازه اصلی نمایش داده میشه، بهتره گزینه ی Allow_smoothing رو هم تیک بزنید.

موفق باشید.

Roza A

New Member
ممنون از راهنماییتون اما باز هم نتیجه نگرفتم.در پنل library روی آیکون عکس راست کلیک کردم و گزینه پروپرتیس رو کلیک کردم و یک پنجره به اسم symbol properties باز شد و گزینه هایی که شما گفتید رو نداشت :(

spryboy

کاربر فعال
سلام

شما چقدر مقاومت میکنید!

ببینید، شما روی آیکن عکس کلیک نکردید بلکه روی آیکن سمبلی که از اون عکس ساختید، کلیک کردید. داخل کتابخانه تون بگردید و خود عکس رو پیدا کنید. اگر اسم فایل ایمپورت شده رو میدونید، اون رو داخل کادر جستجویی که در بالای کتابخانه قرار داره تایپ کنید. آیکن عکسها، تصویر یک درخته. اگر پیدا نشد، روی همون آیکنی که قبلا راست کلیک کرده بودید، دابل_کلیک کنید، بعد از اینکه باز شد، روی عکستون راست کلیک کنید و گزینه ی Show_in_Library رو انتخاب کنید. وقتی این کار رو انجام بدید، آیتم مربوط به عکستون رو توی کتابخانه پیدا میکنه. وقتی پیدا شد.... همون کارهایی رو که توی پست قبلی توضیح دادم، انجام بدید.

یک کار دیگه هم میتونید انجام بدید. برید توی تنظیمات خروجی (منوی File --> Publish_Settings ) و گزینه ی JPEG_Quality رو، از عدد 80 روی 100 قرار بدید. میتونید روی مقادیر پائین تر هم مثل 99 یا 98 یا حتی پائین تر تنظیم کنید تا حجم فایل SWFتون هم خیلی افزایش پیدا نکنه. اگر حجم فایل براتون اهمیتی نداره، روی همون 100 تنظیم کنید.

موفق باشید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا