ایران من

سلام این هم یک طرح جدید از من . نمونه این کار رو زیاد دیده بودم منم تصمیم گرفتم یکی از نوع ایرانیش بزنم : دی البته چند تا هست در دست طراحی هستند این فعلا نمونه اول

پیوست ها

• planet iran.jpg
    planet iran.jpg
    392 کیلوبایت · بازدیدها: 33

mf_sign

Member
بسیار مبتدی (نظر شخصی)
آرامگاه کورش کبیر متمایل به چپ هست در صورتیکه ستونهای تخت جمشید که پشت آرامگاه کورش هست بصورت دلخراشی متمایل به راست هست تاریخ عضویت شما را دیدم و این اثر شما را واقعا متعجب شدم.

بسیار مبتدی (نظر شخصی)
آرامگاه کورش کبیر متمایل به چپ هست در صورتیکه ستونهای تخت جمشید که پشت آرامگاه کورش هست بصورت دلخراشی متمایل به راست هست تاریخ عضویت شما را دیدم و این اثر شما را واقعا متعجب شدم.
حرف شما صحیح ولی دو تا نکته درسته تاریخ عضویت من طولانی ولی من بخاطر مشکلاتی که داشتم اصلا طراحی نداشتم اونم چند تا در حد خیلی مبتدی برای بنر وبلاگم که قبلا داشتم و من کلا شاید 1 ماه شروع به طراحی به صورت جدی کردم و دوم این طرح رو در مدت خیلی کوتاهی زدم و به این کجی ستونها دقت نکردم از اینکه ایراداتم را گوشزد کردید مرسی : دی

پوستر (مونا برزویی)

سلام
اول از همه یه عذر خواهی شاید فکر کنید زیادی پشت سر هم طرح میذارم ولی خوب چون تازه شروع بکار کردم دوست دارم بچه ها کمک کنم ایراداتم رو بر طرف کنم این طرح هم حدود یک ماه پیش زدم برا خانم مونا برزویی
نظرات شما باعث دلگرمی : دی

پیوست ها

• mona.jpg
    mona.jpg
    337.3 کیلوبایت · بازدیدها: 32

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
لطفا قوانین بخش رو مطالعه کنید
اگر چند نمونه کار دارید رو برای هر کدوم تاپیک جداگانه نزنید
همرو یکجا آپ کنید ؛ تاپیکتون ادغام شد ... لطفا رعایت کنید

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
سلام خسته نباشی :دی

کارات در کل خوبه و خیلی جای پیشرفت داری

کار ایران من خیلی ایده تکراری داره به ، نظر من البته
کار دومت کیفیت بهتری داره

حالا اولین اشکالی که تو کارت هست و باید رفعش کنی اینه که . توی تمام تصاویری که کامپزیت میکنی سعی کن همیشه از نصاویر با کیفیت بالا و یکسان استفاده کنی که جلوه کار رو بالا ببره :دی

nader918

Well-Known Member
کار ت بد نیست ولی به نظرت سایز پروانه بزرگ نیست و یه دختر میتونه با این آرامش توی آب بشینه>؟

جدیدترین ارسال ها

بالا