ایراد فلش cs5.5

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام

تو فلش cs5.5 وقتی 1 پروژه cs5 باز میکنیم و خروجی میگیریم دیگه load external کار نمیکنه و فایل های

بیرونی رو نمیتونه لود کنه!!! هم با فلش پلیر 10 تست کردم هم 11 اما swf خارجی رو لود نمیکنه.

mohammadfard

کاربر فعال
با سلام

دوست من یک نمونه بزار ببینم با چه ورژن as کار می کنی ؟

یا علی

benyamin_pc

Well-Known Member
سلام محمد جان من اینکارو کردم و جواب داد , یعنی یه لود فایل با فلش سی اس فایو ساختم و خروجی گرفتم دیدم کار میکنه بعد فایل اف ال ای این پروژرو با سی اس فایو و نیم باز کردم و خروجی گرفتم و خروجیش باز کار کرد , اما اینجور مشکلا زیاد عجیب نیستن تو فلش , بارها پروژه های سی اس فایو با سی اس فایو نیم باز کردم و کلی مشکل بهم زده , شما کامپیوترتو ری ست کن و فلش دوباره باز کن , اون فایلی که قرار لود بشه دوباره از اف ال ایش خروجی اس دبلیو اف بگیر و پروژه سی اس فایوتو با سی اس فایو و نیم باز کن و امیدوارم ایندفه فایلت لود شه..

آخرین ویرایش:

benyamin_pc

Well-Known Member
منم الان بخاطر چنتا پروژه تجاری که با سی اس فایو نوشته بودم و چنتا هم با سی اس فایو و نیم هر دوی اینها رو سیستمم نصبن چون سی اس فایو و نیما رو سی فایو کار نمیکنن و سی اس فایو ها هم وقتی وارد سی اس فایو و نیم میشن کلی بهم میریزن اما این کارو که جداگونه فقط تو یه پروژه خالی کردم شد حالا احتمالا ورژن من با شما فرق داره یا تو شرایط خاصی اونجوری میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا