ایجاد skin به صورت فایل زیپ

سلام
یه سوال نیمه خفن
اصلا نمیدونم همچین چیزی میشه یا نه
من یه مولتی مدیا ساختم و به تعداد زیادی پخش شده،حالا میخوام براش اسکین درست کنیم بفرستم برا کاربرا دانلود کنن یه جوری نصب کنن رو مولتی میدیا و کلا ظاهر کار عوض بشه
حالا این اسکینه میخواد یه فایل فلش باشه،یه فایل زیپ باشه که توش عکس باشه،هر چی باشه مهم نیست
این امکان پذیر هست؟
در ضمن طرف سورس فلش اصلی رو نداره
و فقط یه فایل exe میبینه

Insomnia

کاربر فعال
یه سوال نیمه خفن
!!

اگر مولتی مدیا رو خودتان با فلش ساختید پس این امکان هم باید خودتان بهش اضافه کنید به عنوان مثال المان های گرافیکی رو از بیرون لود کنید و با یه جابجایی تصویر تغییر میکنند. این یه راه حل کلی است. برای پیاده سازی انواع روش ها میتونه مورد استفاده قرار بگیره

++Hadi++

Active Member
2 راه وجود داره یا می خواهین بیت مپ تو کار داشته باشید یا وکتور
برا وکتور بهتره از swf استفاده کنین و بعد از لود swf با یه کلاسی که تو سایت bytearray.org هست می تونین فیما خالدونشو بکشین بیرون .پس می تونین Linkage های خاصی رو به قسمتهای خاصی بفرستین.
اگه بیت مپ تو کارتونه می تونین به صورت تصویر های png و به سبک uv تو برنامه های 3 بعدی سازی،تمام سطوح کار رو رو یه عکس png بوجود بیارین و برا هر اسکین جای خاصی مثلا مربع خاصیو رنگ و تکستچر متمایز بدین.بعد با این روشی که الان بهتون خوام گذاشت می تونین تیکه تیکه های اونو در بیارین و به صورت بیت مپ در قسمتی از کارتون قرار بدین.البته سعی سمپلو الان بزارم.

ممنون دوستان
خوب اینایی که گفتینو باید تست کرد
آقا هادی ممنون میشم سمپلرو بذاری :rose:
ولی حالا اصلا یه سوال دیگه
کلا میشه ما یه فایل زیپ درست کنیم که حالا پسوردم روش باشه،و تمام فیما خالدون فلشمونو از اونتو بخونه؟ مثلا همون png ها یا as ها ...
فکر کنم اگر این کارو بشه کرد میتونیم به طرف بکیم ریپلیس کنه با قبلیها و کلا ظاهرش عوض بشه
فقط اینکه نتونه داخل زیپرو ببینه خیلی مهمه،ضایس وا کنه ببینه همه چی از اونتو خونده میشده،تازه as هامونم به فنا میره

++Hadi++

Active Member
والا من کلاس خاصی رو واسه باز کردن زیپ های پسورد دار ندیدم.البته فعلا شاید نوشته باشند.چیزایی هم می تونن زیپ رو باز کنند،پسوردش رو ساپورت نمی کنند.البته من یه روش واسه encode فایل ها و پسورد گذاری می شناسم اونو می گم انشاأالله.در مورد سمپل شبا سعی می کنم کم کم اونو درست کنم می تونه به درد بخوره در ضنم در فلش بیلدر با css می شه اسکین و رنگ و رو و یه سری مشخصات یه قالب یا کامپوننتا رو عوض کرد و یکی از نقاط قوت فلش بیلدر به اینه.

++Hadi++

Active Member
اینو فعلا به عنوان بیت مپ بگیرید.روشش شبیه به روش UV تو 3dmax و مایا هست که تمام تکستچر های یه مدل رو تو یه فایل مجتمع می زارند.کافیه اون فایل png ترنسپرنتی رو باز کنین و با فتوشاپ یا paint رو مستطیلا یه خط بکشین تا اثرشو تو کارتون ببینید یا اینکه چنتا از این فایلای uv با فرمت png رو در یه قالب ولی با تکستچر های مختلف داشته باشید تا بتونین با دادن امکان انتخاب به دست کاربر،uv مورد نظر رو در کنار خروجی swf قرار یا آدرس بدین تا اونو نشون بده.طریقه رمز کردن فایل رو هم انشاءالله تا اواخر این هفته یا هفته بعد می گم چون سرم خیلی شلوغه... البته این روش بیت مپش بود.
بای...

پیوست ها

• HadiBitmapSkin.rar
    36.2 کیلوبایت · بازدیدها: 57

جدیدترین ارسال ها

بالا