ایجاد rss !!

dost

Member
سلام بچه ها امیدوارم که خوب باشید
من در یکی از سایت ها از سیستم دیتالایف استفاده کردم قالب سایت rss نداره اول اینکه میخواهم rss برای این قالب اضافه کنم چی کار باید بکنم و از اون مهم تر میخواهم که عناوین خبری چند سایت دیگر را به صورت rss در این سایت نشون بده مثلا rss سایت بی بی سی را میخواهم که در این سایت نشون بده چی کدی را باید استفاده کنم ؟؟
من از سایت وبگذر که نمایشگر rss داره یه کد گرفتم ولی وقتی تو سایت گذاشتم هیچی نشون نداد
اگر کسی چیزی میدونه بگه لطفا خیلی لازمش دارم ممنون
راستی حدود یک هفته ای است سایت دیتالایف سی ام اس . آی آر اصلا باز نمیشه کسی میدونه مشکلش چیه ؟؟

aloo

Active Member
دوست عزیز خود دیتالایف این قابلیت رو داره که ار اس اس رو می گیره نیازی نیست بری از وبگذر استفاده کنی تو قسمت اصلی مدیریت 2 تا لینک هست اون آخر یکی نوشته دریافت اطلاعت ار اس اس
ضمنا از دیتالایف فارسی استفاده کن تا قشنگ مسلط بشی بهش

سایت دیتالایفم مشکلش سرورش در حال حاضر سرورش پایینه برای همینه دیتالایفم کشیده پایین

ضمنا ار اس اس ربطی به قالب نداره شما از توی تنظیمات باید ار اس اس رو فعال کنی

dost

Member
دوست عزیز خود دیتالایف این قابلیت رو داره که ار اس اس رو می گیره نیازی نیست بری از وبگذر استفاده کنی تو قسمت اصلی مدیریت 2 تا لینک هست اون آخر یکی نوشته دریافت اطلاعت ار اس اس
ضمنا از دیتالایف فارسی استفاده کن تا قشنگ مسلط بشی بهش

سایت دیتالایفم مشکلش سرورش در حال حاضر سرورش پایینه برای همینه دیتالایفم کشیده پایین

ضمنا ار اس اس ربطی به قالب نداره شما از توی تنظیمات باید ار اس اس رو فعال کنی

ددوست عزیز میدونم دیتالایف قابلیت نمایش آر اس اس را داره ولی آر اس اسی که در خود دیتالایف است باید بری و دریافت مطلب بگی و بعد از ثبت در دیتابس در صفحه اصلی نشان میدهد من نمیخواهم که در صفحه اصلی نشان بدهد من میخواهم همانند یک لینک باکس در یک گوشه به صورت اتومات در صورتی که خبر جدید اضافه شد نشون بده و فکر میکنم نمایشگر آر اس اس وب گذر اینکار را میکنه ولی من نتونستم از کد وب گذر استفاده کنم کسی است که راهنمایی کنه ؟؟

aloo

Active Member
اونی که گفتی درسته ولی یکی دیگه هم هست که خروجی ار اس اس رو نشون می ده در سایت
اون بالا گفتم
تو قسمت اصلی مدیریت 2 تا لینک هست اون آخر یکی نوشته دریافت اطلاعت ار اس اس

من در سایتم دارم ازش استفاده می کنم

dost

Member
اونی که گفتی درسته ولی یکی دیگه هم هست که خروجی ار اس اس رو نشون می ده در سایت
اون بالا گفتم

من در سایتم دارم ازش استفاده می کنم

ببله میدونم دوست عزیز یکی دیگه هم وجود داره اونی که شما میگی اونی که خروجی آر اس اس را نشون میده ولی اون هم آدرس آر اس اس را میدی بعد دریافت اطلاعات میگی و بعد اون در صفحه اصلی به عنوان پست همه خبر ها را میاره مثل یه لینک باکس نشون نمیده

جدیدترین ارسال ها

بالا