سلام دوستان عزیز
برای ایجاد یک حفره در باکس از روی یک مطلب آموزشی تا اینجا رفتم که یک 8 ضلعی ایجاد کردم ولی وقتی توربو اسموس رو اعمال می کنم شکل باکس بهم میریزه عکسشم اینجا قرار دادم اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم
سرسبز باشید
دوستتون دارم
سلام چون کنترل کننده نداره به هم میخوره برات یه نمونه زدم که متوجه بشی اگه ازbooleanاستفاده کردی بعدش باید تبدیلش کنی به edit polyبعدش طبق اون خطای قرمزی که برات کشیدم به وسیلهcut خط اضافه میکنی خودم این کارو کردم میتونی ببینی بعدشم باز میتونی از همونcutیا هر ابزار دیگه ای استفاده کنی چون اضافه کردن خط میتونه شکل آبجکتتو حفظ کنه وگرنه به هم میریزه با مش اسموتمن برای اضافه کردن خط ازtessellate زیر منوی همونedit poly هست سربرگedit geometry این خودش اتو ماتیک خط اضافه میکنه و بعدش که مش اسمون بدی به هم نمیریزه البته این یه تمرینه که تاثیر اضافه کردن خط به آبجکتت و عکس العملشو توmeshsmoothببینی و کار اصولیش اینه که خودت جاهایی که نیازه خط اضافه کنی ...
با مش اسموتمن برای اضافه کردن خط ازtessellate زیر منوی همونedit poly هست سربرگedit geometry این خودش اتو ماتیک خط اضافه میکنه و بعدش که مش اسمون بدی به هم نمیریزه
سلام
ممنون ازپاسخ جامعی که بهم دادی، tessellate رو اعمال کردم ولی بازم شکل دلخواهم ایجاد نشد، هم حفره گرد نیست معلوم میشه چند ضلعی بوده عکسشو گذاشتم ممنون میشم یه نگاهی بهش بندازی
دوست عزیز شما باید به ادج ها (اضلاع)کناری باکس چمفر بدی تا موقع اسموز شکلش به هم نریزه.و در مورد حفره هم کانکت کردن و ولد کردن ورتکسها بعد از کات کردن یادت نره.بعد این کار با خط یه دایره داخل حفره هم اندازه حفره بکش و ورتکسها رو جا بجا کن تا تقریبا شکل دایره بگیرن.بعد توربو اسموزو اعمال کن بهش.در شکل شما ادج فیس شکل اولیه شما فکر میکنم کمه!