ایجاد یه پوشه که فقط مدیران سایت بهش دسترسی دارن

i-php-i

Active Member
چطور می تونم به کمک htaccess یه پوشه ایجاد کنم که فقط اعضای ثبت نام کرده سایت بتونن بهش دسترسی داشته بشان و محتویاتش رو بخونن، حذف کنن یا تغییر بدن؟

Masoud1365

مدیر انجمن
اگر میخوایی کاربرانی که ثبت نام کردن رو دسترسی بدی باید از php استفاده کنی با htaccess تنها نمیشه !

i-php-i

Active Member
اگر میخوایی کاربرانی که ثبت نام کردن رو دسترسی بدی باید از php استفاده کنی با htaccess تنها نمیشه !

اگر با استفاده از پی اچ بنویسم، نمی تونم کاربرایی که ثبت نام نکردن رو محدود کنم.

مثلا کاربر می تونه با استفاده از وارد کردن آدرس مستقیم یه فایل، بهش دسترسی پیدا کنه.

اگر فایلها رو بیرون از پوشه عمومی سایت قرار بدم، توی سایتهای اشتراکی به راحتی می شه بهشون دسترسی پیدا کرد.

چه پیشنهادی دارید؟

Masoud1365

مدیر انجمن
با استفاده از اسکریپت فایل رو نشون بدید مثلا
sitename.com/file.php?name=music&type=zip
یا یک چنین آدرس هایی ! حالا اگر کاربر مجوز داشت که ریدایرکت میشه به اون صفحه یا اون فایل رو برایش نمایش میدیم یا ... اگر هم نداشت که یه پیغام بهش نشون میدیم !

i-php-i

Active Member
یا یک چنین آدرس هایی ! حالا اگر کاربر مجوز داشت که ریدایرکت میشه به اون صفحه یا اون فایل رو برایش نمایش میدیم یا ... اگر هم نداشت که یه پیغام بهش نشون میدیم !

منظورتون از مجوز، همون مجوزهای لینوکس هست؟

اگر منظورتون اینه که باید بگم توی سرورهای اشتراکی همچین کاری نمی شه کرد که یه گروه کاربری برای یه پوشه ایجاد کرد.

اگر منظورتون چیز دیگه ای هست لطفا توضیح بدید.

H05531N

Member
کد زیر رو بزارید تو HTACCESS پوشه فایل ها بعد با استفاده از روشی که Masoud1365 گفتن با فایل ها کارکنین
deny from all

Masoud1365

مدیر انجمن
منظورتون از مجوز، همون مجوزهای لینوکس هست؟

اگر منظورتون اینه که باید بگم توی سرورهای اشتراکی همچین کاری نمی شه کرد که یه گروه کاربری برای یه پوشه ایجاد کرد.

اگر منظورتون چیز دیگه ای هست لطفا توضیح بدید.

خیر منظورم مجوزهای لینوکس نیست ! با فایل ها و سشن ها و ... باید این کارو انجام بدید ( مثال که زدم :wink: )

i-php-i

Active Member
کد زیر رو بزارید تو htaccess پوشه فایل ها بعد با استفاده از روشی که masoud1365 گفتن با فایل ها کارکنین
deny from all

منظورتون اینه که اگر از این کد استفاده کنم، فقط اسکریپتهایی که خودم نوشتم (و کاربرانی که توسط این اسکریپتها تعریف کردم) می تونن به فایلها و پوشه ها دسترسی داشته باشن؟

i-php-i

Active Member
کد زیر رو بزارید تو htaccess پوشه فایل ها بعد با استفاده از روشی که masoud1365 گفتن با فایل ها کارکنین
deny from all

من کد شما رو توی یه فایل htaccess استفاده کردم و محتویات یه پوشه رو غیر قابل دسترسی کردم.

وب کمک یه اسکریپت که کنار فایل htaccess (توی همون پوشه ای که دسترسی بهش غیر مجاز هست) قرار دادم و سعی کردم که تصویر توی پوشه رو نمایش بدم اما تصویر نمایش داده نشد و حتی خود اسکریپت هم دسترسی بهش غیر مجاز بود. مشکل کجاست؟

i-php-i

Active Member

یه کد آماده (فایل htaccess و اسکریپت پی اچ پی) برای اینکار سراغ ندارید؟

جدیدترین ارسال ها

بالا