ایجاد نور مصنوعی

fallen

Well-Known Member
جسارتا و با اجازه از آقا محسن به خاطر کار بسیار زیباشون:rose:، یه سوالی مدتیه که ذهن من تازه کار رو گرفته و اون هم نوریه که از روی سقف کاذب میخوره به دیوار. اکثرا اینو تو کار دوستانی که از V-RAY استفاده می کنند دیدم. من از mr استفاده میکنم و تا الان نتونستم راهی واسش پیدا کنم. دوستان ممکنه منو راهنمایی کنید که این نور چجوری درست میشه؟:oops:

پیوست ها

• light.jpg
    light.jpg
    22.2 کیلوبایت · بازدیدها: 27

HòóK

Member
فکر کنم تو V-Ray بهش ميگن Highlight ولي تو Mental Ray نمي دونم؛ آلبته اگه اشتباه مي کنم لطفا اساتيد تصحيح کنن! :D

ali_tavanaie

Well-Known Member
از نور های فوتومتریک freelight رو انتخاب کن ، بعد برو نوع خروجی رو از poin به line تغییر بده ، طول خط رو به اندازه ای که میخوای انتخاب کن ، بعد تنظیم کن وسط دو تا جسمی که میخوای وسطشون نور داشته باشی ريال به صورتی که قابل رویت نباشه اصل نور ، مقدار نور رو هر مقدار میخوای بزار تا به چیزی که میخوای برسی
یک راه دیگه هم داره ، میتونی مثل راهنمایی هایی که در مورد vray دادند دوستان یک جسم بسازی بهش متریال arch&design نسبت بدی بعد توی قسمت illumination بهش نور بدی و تیک illuminate the scene رو هم تیک بزنی.

آخرین ویرایش:

:Mohsen:

کاربر باتجربه
دوست من اون نورو با ابزار زيادي ميشه ايجاد كرد
ولي بايد نوري باشه كه از لحاظ روشنايي برد كمي داره و بيشتر نورش تو همون چند وجب اول از بين بره، برا همين اينجوري به نظر مياد
تو vray ميشه از vraylight استفاده كرد ولي استفاده از يه box و دادن يه متريال vraylightmtl بهتر و به صرفه تره، البته بايد شدت نور اين متريالو بالا برد
تو منتال ري هم قطعا چنين كاري قابل انجامه، ولي خوب روش ديگه اي داره كه من دقيق نميدونم

بالا