ایجاد متن دایره ای ( درخواستی )

hes_r

Member
برای درست کردن مسیر برای نوشته ( که در ذیل آمده ) احتیاج هست که براش path بسازیم .و باید درست کردنpath رو با دست و با ابزار pentool انجام بدید که با یه کم تمرین میتونید اینه این آموزش انجام بدید .ابتدا با رفتن به View > Show > Grid یه چهار خانه بندی ایجاد کنید .سپس ابزار Elipse Tool رو انتخاب کنید و سه دایره بکشید که به عنوان راهنما ازش استفاده می کنید .مطمئن بشید که از هم فاصله برابر دارن . چهار خونه ها اینجا به کمکتون میان و شما مثل شکل با نگه داشتن shift دایره ها رو بکشید .

guide.png

سپس ابزار pentool رو انتخاب کنید و در نوار options در بالا مطمئن بشید که path رو انتخاب کردید و لایه ی shape رو انتخاب نکردید .شروع به کشیدن path کنید و سعی کنید که با توجه به لبه ی دایره شیپ path رو رسم کنید . اگه که کارتون نقص داشت و نتونستید اینه طرح دربیارید نگران نباشید چون میتونید در پایان برگردید و درستش کنید . شخصا دوست ندارم که خط هام کاملا درست باشه ولی این به خودتون مربوطه . بعد این که یک بار کاملا رسم کردید میتونید با استفاده از Direct Selection tool وPen tool هر نقطه ای که باهاش حال نمیکنین ( واژه مناسب تر گیر نیاوردم ) رو جابجا کنید. یا یه نقطه ی جدید درست کنید . مال من این طورشد ..

guide_paths.png

مطمئن شین که path انتخاب شده و سپس text tool رو انتخاب کنید مشاهده کنین که آیکون تغییر میکنه این به این معنیه که متن از path که شما انتخاب کردین پیروی میکنه سپس شروع به تایپ کردن کنین . تمام متن شما باید در یک خط باشه و اگه متن شما طولانی تر بشه فاصله ها نمایش داده نمیشه . میتونید با انتخاب همه ی متن و کم کردن سایز متن رو کامل کنید

concentric_text.png

دوستان من زیاد توی پیدا کردن نمونه کلمه در فارسی ماهر نیستم هر جا نا مفهوم بود بگید تا درسا براتون توضیح بدم

این آموزش به درخواست دوست عزیز shouli ترجمه شد

خیلی عالی بود منم اینو جایی دیه بودم البته تو سایتهای خارجی ولی مشکل داشتم نتونسته بودم خوب ترجمه کنم
مرسی از لطفت

مشکل درpatchفتوشاب

سلام
با تشکر از آموزشتون ولی من نميدونم که چرا وقتی patchرو انتخاب ميکنم و ميخوام تايپ کنم text toolهيچ تغييری نميکنه
درضمن ورژن من 7 ميباشد

جدیدترین ارسال ها

بالا