ایجاد ماسک جداگانه برای هر صفحه در mmb ؟

mboy2050

New Member
سلام دوستان ، میخواستم بدونم که تو mmb چه طور میشه برای هر صفحه ماسک جداگانه گذاشت ؟ مثلاٌ من اولین صفحه رو میخوام یه لیبل سیدی بزارم و صفحه اون صفحه ماسک میخواد ، اما اون طور که من تو آموزش ها دیدم تو پروژکت سیتینگ ماسک میدن که تو تمام صفحات اعمال میشه.

mboy2050

New Member
متخصصان mmb مجید آنلاین ، دوستان لطفاٌ جواب بدن ، کارم گیره باید تا فردا تکمیل کنم اتوران رو .

mboy2050

New Member
از پلاگین sysmetric استفاده کنید. با این پلاگین می تونید یک رنگ خاص رو به عنوان ماسک در نظر بگیرید و این رنگ در هر جای صفجه که باشه، پیکسل به پیکسل ماسک میشه.

خیلی ممنون ، لطفاٌ یه لینک دانلود سالم بدید ، من تو نت پیدا نکردم ، و نحوه نصبش ، خیلی ممنون :x

محمدمهدی

Well-Known Member

mboy2050

New Member
خیلی ممنون فقط این پلاگین رو چه طور نصب و استفاده کنم ؟ من تو این انجمن برای نصب پلاگین سرچ کردم اما یه دونه اومد پستشم تقریباٌ 3 صفحه میشد ! چیزی نفهمیدم ، لطفاٌ توضیح بدید ، امشب باید کار تکمیل بشه .

mboy2050

New Member
???/?? یعنی تو این انجمن یک نفر نیست به این سوال ساده ما پاسخ بده ؟ منو باش چه قدر در مورد بخش mmb مجید آنلاین شنیدم ! فردا 9 صبح باید ببرم پروژه رو !

shigr

Member
عزیزم این انجمن نیست که بیشتر شبیه هتل واسه یه جوب ساده باید 10 بار بیایی و بری ....

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
لطفاً اول جستجو کنید، کمی برای رسیدن به پاسخ سوالاتتون وقت بزارید و تاپیک های انجمن رو وارسی کنید.

جواب خیلی از سوالاتتون رو می تونید یکجا در این مبحث پیدا کنید: کتاب رایگان و مرجع کامل بیلدر

و لطف کنید قبل از قضاوت کردن و زیر سوال بردن انجمن و سالها فعالیت و زحمت کاربرانش، قوانین ابتدایی انجمن رو رعایت کنید و روزی خودتون به سایر کاربران کمک کنید. مفهوم واقعی انجمن این هست.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
عزیزم این انجمن نیست که بیشتر شبیه هتل واسه یه جوب ساده باید 10 بار بیایی و بری ....

والا تا جایی که یادمون میاد کاربرای قدیمی هم مثل شما نبودن و تلاش میکردن و هر جا مشکل داشتن میپرسیدن نه اینکه بیان یه چیز اماده بخوان و توقع هم داشته باشن واسشون وقت گذاشته بشه

درضمن خیلی از دوستان هم بدون اینکه اشنایی حتی متوسط ار بیلدر داشته باشن میان و میخوان پروژه هایی رو درست کنن با معلوماتی که دارن نمیتونن وقتی میگیم سرچ کنید یا آموزش بیلدر رو بخونید فکر میکنن ما از سر میندازیمشون

درصورتی که اصلا اینطور نیست

پس دوستان بهتره کتاب جامع بیلدر رو یاد بگیرن بعد اقدام به ساخت پروژه هایی کنن که با راهنمایی و کمک دوستان از پسش بر بیان

mboy2050

New Member
لطفاً اول جستجو کنید، کمی برای رسیدن به پاسخ سوالاتتون وقت بزارید و تاپیک های انجمن رو وارسی کنید.

جواب خیلی از سوالاتتون رو می تونید یکجا در این مبحث پیدا کنید: کتاب رایگان و مرجع کامل بیلدر

و لطف کنید قبل از قضاوت کردن و زیر سوال بردن انجمن و سالها فعالیت و زحمت کاربرانش، قوانین ابتدایی انجمن رو رعایت کنید و روزی خودتون به سایر کاربران کمک کنید. مفهوم واقعی انجمن این هست.

یعنی شما انتظار دارید برای هر سوال و مشکل کوچیکی برم آموزش های 200 ، 300 صفحه ای که آدم توشون گم میشه رو بخونم ؟ اگه اینجوریه کلاٌ انجمن mmb رو تاپیک هاش رو حذف کنید و ببینید ، سوال کردنم ممنوع کنید ، فقط بزارید آموزش های جامع بمونند ( منظورم همین آموزش هایی که از 100 صفحه 50 صفحش مقدمس بقیشم .... ) . . .

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
یعنی شما انتظار دارید برای هر سوال و مشکل کوچیکی برم آموزش های 200 ، 300 صفحه ای که آدم توشون گم میشه رو بخونم ؟ اگه اینجوریه کلاٌ انجمن mmb رو تاپیک هاش رو حذف کنید و ببینید ، سوال کردنم ممنوع کنید ، فقط بزارید آموزش های جامع بمونند ( منظورم همین آموزش هایی که از 100 صفحه 50 صفحش مقدمس بقیشم .... ) . . .
نه، برای هر سوال کوچک و بزرگی نیاز نیست اینکار رو بکنید. اما قبل از اینکه بخواید از پلاگین استفاده کنید باید حداقل بدونید که چطور پلاگین رو به پروژه اضافه کنید. البته مشخص هست که هیچکس همون اول با همه ی جزئیات آشنایی نداره، اما تا شما خودتون کمی تلاش نکنید و این مسائل پایه ای رو یاد نگیرید هیچ کمکی فایده ای نداره.
من هم جسارتی نکردم و از شما نخواستم سوالی مطرح نکنید، اما برای اینکه بتونید از قابلیت های پیشرفته تر استفاده کنید، باید اول اصول پایه رو یاد بگیرید.

جدیدترین ارسال ها

بالا