Fa ایجاد فرم تماس با ما

mortezae

Member
چطور میشه از طریق mmb ایمیل ارسال کرد؟
در واقع دنبال مثالی هستم که فرم تماس با ما باشه، هر چی طرف بنویسه به آدرس ما ارسال بشه.
البته اینترنت رو چک کنه و اگر اینترنت نداشت یه پیام بده.

آیا امکانش هست؟
مثالی شبیه این دارید؟

ممنون

برنامه مذكور را دانلود كردم . جالب بود اما موقع ارسال پيغام بعد از چند دقيقه پيغام خطا مي دهد . ايراد كجاست؟

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
مشکل از پلاگینه , اگه خیلی لازم دارین باید از جناب Behesht بخواین که مشکل پلاگین رو رفع کنن یا از یکی از اساتید یا دوستان بخواین که یکی پلاگینش رو براتون درست کنه

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
تنها راهی که میمونه از کد جاوا اسکریپت ارسال ایمیل استفاده کنید که کدش رو توی یک فایل ذخیره کنید و اون رو آپلود و آدرسش رو به شی Html بدین , اگه متوجه نشدین نمونه براتون پیوست کنم

silvercover

کاربر متخصص
بنده یه پیشنهاد دیگه دارم. از نظر من شما یه فضای ساده 5 مگی با حداقل قیمت جور کن و یک کد پی اچ پی تماس با ما بذار روش و از این طرف هم یه فرم ساده تماس html بساز و در صورت نیاز از طریق شی Browser بیلدر صفحه تماس رو لود کن تا قابلیت ارسال پیام مهیا بشه.

از طرف دیگه با پلاگین های موجود هم میتونین وضعیت وصل بودن به نت رو چک کنید تا پیام های مناسب رو به کاربر نشون بدید. اینطوری موانعی از قبیل مشکلات آنتی ویروس ها و فایروال ها و ... رو نخواهید داشت یا کمتر باهاش مواجه می شید.

mortezae

Member
تنها راهی که میمونه از کد جاوا اسکریپت ارسال ایمیل استفاده کنید که کدش رو توی یک فایل ذخیره کنید و اون رو آپلود و آدرسش رو به شی html بدین , اگه متوجه نشدین نمونه براتون پیوست کنم

متاسفانه اصلا متوجه نشدم.
اگر مثالی دارید که احتیاج به تغییر زیادی نداره ممنون میشم در اختیارم قرار بدید.

بنده یه پیشنهاد دیگه دارم. از نظر من شما یه فضای ساده 5 مگی با حداقل قیمت جور کن و یک کد پی اچ پی تماس با ما بذار روش و از این طرف هم یه فرم ساده تماس html بساز و در صورت نیاز از طریق شی browser بیلدر صفحه تماس رو لود کن تا قابلیت ارسال پیام مهیا بشه.

از طرف دیگه با پلاگین های موجود هم میتونین وضعیت وصل بودن به نت رو چک کنید تا پیام های مناسب رو به کاربر نشون بدید. اینطوری موانعی از قبیل مشکلات آنتی ویروس ها و فایروال ها و ... رو نخواهید داشت یا کمتر باهاش مواجه می شید.

پیشنهاد خیلی خوبیه، با چه پلاگینی میشه متصل بودن ارتباط به اینترنت رو چک کرد؟

silvercover

کاربر متخصص
متاسفانه اصلا متوجه نشدم.
اگر مثالی دارید که احتیاج به تغییر زیادی نداره ممنون میشم در اختیارم قرار بدید.

پیشنهاد خیلی خوبیه، با چه پلاگینی میشه متصل بودن ارتباط به اینترنت رو چک کرد؟

با این پلاگین:
http://mmbsamples.com/mmbmisc-plugin

جدیدترین ارسال ها

بالا