ایجاد فرمهای ارسال ایمیل از داخل سایت

از دوستان کسی با برنامه CoffeeCup Web Form Builder کار کرده ؟
این برنامه قادر به ایجاد فرمهای ارسال ایمیل از داخل سایت هست...
تنظیماتش چجوریه ؟
چطوری باید استفاده کرد ؟
تنظیمات برای داخل سایت چجوریه ( Mysql )...؟؟
لطفا کمک کنید...:sad:
لینک برنامه
http://kamyabonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=3329

آخرین ویرایش:

P.H.P

Member
یادش بخیر با نسخه webdesign برنامه CoffeeCup حدود 6 سال پیش کار میکردم کلی هم حال میداد :rose:

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
یادش بخیر با نسخه webdesign برنامه CoffeeCup حدود 6 سال پیش کار میکردم کلی هم حال میداد :rose:
سلام. دوست من به این می گن یه پست بیهوده .بعد از 130 تا پست متاسفانه هنوز قوانین سایت رو نخوندید اگر نمی تونید کمکی کنید نیازی به پست دادن نیست. اونم به این شکل . و برای شما baran17862 سعی می کنم یه آموزش تا چند ساعت دیگه براتون پیدا کنم .فکر می کنم تو سیستمم دارم . تا آخر امشب براتون می زارم

سلام. دوست من به این می گن یه پست بیهوده .بعد از 130 تا پست متاسفانه هنوز قوانین سایت رو نخوندید اگر نمی تونید کمکی کنید نیازی به پست دادن نیست. اونم به این شکل . و برای شما baran17862 سعی می کنم یه آموزش تا چند ساعت دیگه براتون پیدا کنم .فکر می کنم تو سیستمم دارم . تا آخر امشب براتون می زارم

با سلام
دوست خوبم گویا فراموش کردین...
ممنون میشم اگر بذارین آموزشو واسم...:rose:

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
شرمنده من هاردم واسش یه مشکلی پیش اومده دادم برای ریکاوری به محض آماده شدن براتون می زارم الان یه مقاله زبان اصلی دارم به دردتون می خوره؟

شرمنده من هاردم واسش یه مشکلی پیش اومده دادم برای ریکاوری به محض آماده شدن براتون می زارم الان یه مقاله زبان اصلی دارم به دردتون می خوره؟

انشاالله که همه فایلهاتون برگرده...
اون مقاله را هم بذارید واسم ممنون میشم تا مشکل شما هم برطرف بشه و ....
لطف میکنید...:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا