سلام دوستان چطور میتونیم مثل این عکس، با فتوشاپ گوشه های تصویر رو سایه بزنیم؟ با تشکر
Jim Jim Well-Known Member Feb 5, 2011 #1 سلام دوستان چطور میتونیم مثل این عکس، با فتوشاپ گوشه های تصویر رو سایه بزنیم؟ با تشکر
Jim Jim Well-Known Member Feb 7, 2011 #3 اینطوری تمام کناره های تصویر بطور یکسان سایه می خوره...!! منظورم فقط گوشه های تصویر بود و بصورت کم و زیاد. در واقع یک طیفی از سایه ایجاد بشه
اینطوری تمام کناره های تصویر بطور یکسان سایه می خوره...!! منظورم فقط گوشه های تصویر بود و بصورت کم و زیاد. در واقع یک طیفی از سایه ایجاد بشه
ARAsoftware Member Feb 7, 2011 #4 شما به جای اینکه نور درو رو تک رنگ استفاده کنی، از گرادیان استفاده کن
MOSTAFA کاربر فعال Feb 7, 2011 #5 من نمیدونم چرا انقدر لقمرو میپیچونید... خوب از قسمت Blending Option لایه با استفاده از Drop shadow به راحتی میتونید زیر لایه سایه بندازید
من نمیدونم چرا انقدر لقمرو میپیچونید... خوب از قسمت Blending Option لایه با استفاده از Drop shadow به راحتی میتونید زیر لایه سایه بندازید
sharktech کاربر فعال Feb 7, 2011 #6 قبلا جواب داده شده : http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=138226
ARAsoftware Member Feb 7, 2011 #7 black.dragon گفت: من نمیدونم چرا انقدر لقمرو میپیچونید... خوب از قسمت blending option لایه با استفاده از drop shadow به راحتی میتونید زیر لایه سایه بندازید کلیک کنید تا باز شود... رئیس جان بنده فکر کردم میخوان سایه یه دست داشته باشن واسه همینم در ادامه جواب قبلیمو کامل کردم وجدانن تو اون عکس به اون کوچولوویی تشخیصش سخت بود
black.dragon گفت: من نمیدونم چرا انقدر لقمرو میپیچونید... خوب از قسمت blending option لایه با استفاده از drop shadow به راحتی میتونید زیر لایه سایه بندازید کلیک کنید تا باز شود... رئیس جان بنده فکر کردم میخوان سایه یه دست داشته باشن واسه همینم در ادامه جواب قبلیمو کامل کردم وجدانن تو اون عکس به اون کوچولوویی تشخیصش سخت بود
M mkazem New Member Feb 7, 2011 #8 آدم ،برای انجام هرکارهرچی راه حل های بیشتری بلد باشه ،تو زندگیش کمتر شکست میخوره