ایجاد حرکتهای مختلف در تکس

mystery8014

New Member
کمی راهنمایی راجع به حرکت دادن به تکسهای موجود در صفحه یک جورایی مثل افکتهای پاورپوینت را می خواستم . در پاور پوینت قابلیتهای زیادی را میشه روی جملات و نوشته ها ایجاد کرد . حالا همان ها را در فلش چه جوری ایجاد کنیم .؟

sniper-wolf

New Member
swish ...

injoor effect haro ya dasti dar flash misazan vaya dar swish be soorate amade , mesle power point hast ... albate moshkeli ke hast ineke ke nemishe filey ro az swish be flash bord (man natoonestam ) ...omidvaram ke komaket karde basham :wink:

dove

New Member
دوست عزيز شما ميتونيد با استفاده از برنامه اي به اسم power point to flash
متن دلخواه خودتونو در پاور نوشته و با هر افكتي كه ميخواهيد خروجي بگريد و در فلش استفاده كنيد
اين يك راه بود و راه دوم اينه كه به متن خودتون از طريق action script افكت اضافه كنيد

نشد دیگه !
ایشون یه سوال کردن همه به جای اینکه جواب سوال ایشون رو بدیم ، پیچوندیمش !!!!
اگر راه هایی رو که بچه ها گفتن رو در نظر بگیریم راه های دیگه ای هم هست که با خود فلش انجام میشه!!

برای این کار شما می تونید از AS استفاده کنید نه دستی می سازید نه از برنامه های دیگه استفاده می کنید، من تنها راه حل کلی رو عرض می کنم خدوتتون ولی چون این کار رو خیلی وقت پیش انجام دادم دقیق یادم نیست . راه حل کلی اینه که
اول از همه یه movie clip درست می کنی و توی اون با یه dynamic text حرکت دلخواهت رو درست می کنی،
دوم یه متغییر تعیین می کنی و اون چیزی که می خوای نمایش داده بشه رو توش می نویسی ،
سوم با دستورات AS یکی یکی کاراکترهای متغییر رو می خونی و جای اون dynamic text قرار میدی و ...

ببخشید نمی تونم کامل تر نشون بدم ولی سعی می کنم اون سورسی رو که یکی از بچه ها قبلا اینجا گذاشته بود رو واستون بذارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا