ایجاد جدولها با استفاده از php

i-php-i

Active Member
چطور می تونم با استفاده از توابع php توی دیتابیس جدولهای مورد نظر خودم رو ایجاد کنم؟

فرض کنید یه فایل دارم که کدهای ایجاد همه جدولها رو توی این فایل نگه داشتم، با استفاده از این فایل چطور می تونم جدولهای موجود توی فایل رو ایجاد کنم؟

Milad

Well-Known Member
از این کد استفاده کنید :

البته حسین ( ArmyHidden ) هم یک کلاس نوشته بود که تو sql های حجیم Time Limit رو دور میزد ....
PHP:
    $file_content = file('sql.sql');
    $query = "";
    foreach($file_content as $sql_line)
    {
        if(trim($sql_line) != "" && strpos($sql_line, "--") === false)
        {
            $query .= $sql_line;
            if (substr(rtrim($query), -1) == ';')
            {
                $result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
                $query = "";
            }
        }
    }

آخرین ویرایش:

i-php-i

Active Member
از این کد استفاده کنید :

البته حسین ( armyhidden ) هم یک کلاس نوشته بود که تو sql های حجیم time limit رو دور میزد ....
PHP:
    $file_content = file('sql.sql');
    $query = "";
    foreach($file_content as $sql_line)
    {
        if(trim($sql_line) != "" && strpos($sql_line, "--") === false)
        {
            $query .= $sql_line;
            if (substr(rtrim($query), -1) == ';')
            {
                $result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
                $query = "";
            }
        }
    }
در مورد این کد توضیح می دید؟

راهی نیست که بشه کلیه محتویات یه تگ فایل رو گرفت و با اجرای یه تابع، همه جدولها رو توی دیتابیس ایجاد کرد؟

Milad

Well-Known Member
این کد برای sql های export شده phpmyadmin نوشته شده . البته همه جا جواب میده مگر اینکه تو کد ها کارکتر هایی خاصی رو برا توضیحات و ... استفاده کنند .

اول هر خط از فایل sql رو به صورت آرایه در file_content ذخیره میکنیم ، بعد شروع میکنیم به چک کردن خط ها ، اگر خط خالی و یا توضیحات نبود اضافه میشه به query و بعد چک میشه اگر در آخر خط ; بود query رو ارسال میکنه ، متغیر query رو خالی میکنه برا دستور بعدی ، درغیر این صورت خط بعدی رو به query اضافه میکنه دوباره چک میکنه query کامل شده باشه و ...

mysql_query که از multiple query پشتیبانی نمیکنه ، تابعی که اینکار رو بتونه انجام بده الان تو خاطرم نیست ! کلا یادم نمیاد Multiple query استفاده کرده باشم ...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا