چه نوع بانک اطلاعاتی ؟(sql ,access , mysql)
از چه تکنولوژی می خوای استفاده کنی ؟ (asp , asp.net , php,....)
اصلا میخوای کدنویسی کنی یا نه ؟
نرم افزارdream weaver این امکان رو بدون کد نویسی در اختیارت قرار میده . اگه خواستی بگو تا روشش رو بگم .
اما روش کار :
بعد از manage site و ایجاد یک سایت جدید که با asp قرار است بنویسیم ؛ باید بانک اطلاعاتی رو در access یا sql ایجاد کنیم . سپس از control panel--> administrative tools-->data sources را انتخاب میکنیم و dsn سیستمی میسازیم . حالا نوبت دوباره به dream weaver بر میگردیم و از application سربرگ database رو انتخاب میکنیم و + رو میزنیم و از منوی باز شو گزینه dsn رو انتخاب میکنیم . بعد از پر کردن موارد خواسته شده و زدن دکمه test ارتباط با بانک برقرار میشود .
برای درج کردن رکورد کافیه از سربرگ server behavior گزینه insert record رو انتخاب کنیم .
برای نمایش رکوردهای ثبت شده در بانک کافیه یک recordset بسازیم که این امکان در همان سربرگ وجود دارد .
برای حذف رکورد از همان سربرگ گزینه delete record رو انتخاب میکنیم اما قبل از آن باید یک فرم بسازیم و حتما یک recordset برای جستجوی مورد حذف ایجاد کنیم .
و همینطور برای ویرایش و امکانات دیگر .
اگر سوالی هست من در خدمتم
آره حدود یه سال هست کار میکنم...
البته کد نویسیهای من بیشتر PHP هستش ، حقیقتش تا حالا به این چیزای دریم ویور توجه نکره بودم خیلی جالبه..
اما این روش برای مبتدیها هستش... و قطعاً انعطاف این که خودت با کد نویسی کنی نداره...
اما بازم ممنون مفید بود...
سلام دوستان
من یک بانک اطلاعاتی میخوام که اطلاعات را در خود ذخیره کنه
اگرsql باشه بهتره
لطفا تا فردا ظهر دستورش را به ایمیلم بفرستیر.
ممنون [email protected]
سلام دوستان
من می خوام یک بانک اطلاعاتی با سضم برای یک سایت طراحی کنم.
سایت را هم می خوام با asp.net طراحی کنم.
اما حالا دقیقا نمی دونم برای طراحی بانک اطلاعاتی ام باید چه کار کنم
با سضم هم نسبتا آشنا هستم .