ایا موقع گرفتن فایلهای خارجی، امکان تغییر آدرسهای اینترنتی وجود داره؟

i-php-i

Active Member
ایا موقعی که مرورگر برای فایلهای سی اس اس یا جاوا اسکریپت خارجی درخواست می ده، امکان تغییر آدرسهای اینترنتی وجود داره؟

یعنی بجای فایل درخواست شده، یه فایل دیگه رو براری مرورگر بفرستیم؟

hamedset

Member
کمی بیشتر می تونید توضیح بدید
ولی خوب اگه منظورتون دادن یه آدرس فایل استایل به جای فایل استایل قبلی است برای این کار فقط آدرس استایل جدید را به جای استایل قبلی می گذاریم.
اگه نمی تونید آدرس فایل استایل رو پیدا کنید، نوع قالب خود (مثلا:" قالب جوملا یا وردپرس یا قالب html , php) بنویسید تا بیشتر کمک کنیم.

i-php-i

Active Member
منظورم اینه که توی صفحه لینک زیر وجود داشته باشه
کد:
<link href="[URL="http://forum.majidonline.com/view-source:http://www.bidsfa.com/admin/styles/site.css"]/site.css[/URL]" rel="stylesheet" type="text/css" />
وقتی مرورگر برای گرفتن این فایل درخواست کرد، فایل newsite.css رو براش بفرستیم.

oldooz

Well-Known Member
بله امکانش هست. شما با استفاده از rewrite rule به سرورتون میگید که مثلا اگر آدرس www.mysite.com/style1.css درخواست شد، به جای این فایل، این یکی رو نشون بده : www.mysite.com/style2.css البته هیچ کس این تعویض رو متوجه نمیشه. من که کاربر سایت شما هستم این آدرس رو درخواست کردم هرچند که یه آدرس دیگه به من نشون داده میشه اما من متوجه نمیشم
.
طراحی سایت و طراحی وب سایت

آخرین ویرایش:

i-php-i

Active Member
بله امکانش هست. شما با استفاده از rewrite rule به سرورتون میگید که مثلا اگر آدرس www.mysite.com/style1.css درخواست شد، به جای این فایل، این یکی رو نشون بده : www.mysite.com/style2.css البته هیچ کس این تعویض رو متوجه نمیشه. من که کاربر سایت شما هستم این آدرس رو درخواست کردم هرچند که یه آدرس دیگه به من نشون داده میشه اما من متوجه نمیشم
آیا با پی اچ پی هم می شه این کار رو انجام داد؟

farik

Well-Known Member
باسلام..تست نکردم این حرفم رو ولی شاید با تغییر هدر هم بتونین این کار رو بکنین...با استفاده از هدر location...
موفق باشید..

i-php-i

Active Member
باسلام..تست نکردم این حرفم رو ولی شاید با تغییر هدر هم بتونین این کار رو بکنین...با استفاده از هدر location...
منظورم اینه که آیا می شه وقتی مرورگر برای یه فایل سی اس اس درخواست می ده، بجای فایل درخواست شده یه فایل دیگه ارسال کرد؟

تابع هدر آدرس فعلی رو تغییر می ده و راهی نیست و نمی دونم که آیا می شه درخواستهای مرورگر رو هم بدست آورد یا نه.

آیا این امکان وجود داره ؟

oldooz

Well-Known Member
تست نکردم این حرفم رو ولی شاید با تغییر هدر هم بتونین این کار رو بکنین...با استفاده از هدر location...
موفق باشید..
سلام دوست من.
اون کار میشه ریدایرکت که کلا بحثش جدا و مفصله
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا