ایا لازمه که توی سایت هایی که طراحی می کنیم یه بخش بک آپ گیری هم قرار بدیم؟

i-php-i

Active Member
با توجه به اینکه اکثر سرورها خدمات بک آپ گیری رو ارائه می دن، ایا لازمه که توی سایت هایی که طراحی می کنیم یه بخش بک آپ گیری هم قرار بدیم؟

hamedset

Member
اولا شما بگید چه جوری می خوایید این بخش بک آپ گیری رو قرار بدید؟
دوما اگر قرار بدید هم می خوایدد تو همون هاست ذخیره کنید دیگه خوب سایت هک شه اون اطلاعات هم میره دیگه. این که اصلا معنی نداره.
بهترین راه بک آپ ادمین رو کامپیوتر خود است یا بک آپ سرور تو سرور های دیگه

i-php-i

Active Member
اولا شما بگید چه جوری می خوایید این بخش بک آپ گیری رو قرار بدید؟
از بانک اطلاعاتی کوئری گیری می کنم و خروجی هر جدول رو توی یه فایل قرار می دم !
دوما اگر قرار بدید هم می خوایدد تو همون هاست ذخیره کنید دیگه خوب سایت هک شه اون اطلاعات هم میره دیگه. این که اصلا معنی نداره.
بهترین راه بک آپ ادمین رو کامپیوتر خود است یا بک آپ سرور تو سرور های دیگه
فقط وقتی این کار رو انجام می دم که مدیر سایت تقاضا کنه

hamedset

Member
به من نظر من نیازی به چنین کاری نیست.
همون سرور و ارائه دهنده هاست این کار رو براتون انجام بده بهتره و یا خوتون تو کامپیوتر ذخیره کنید.
این کار شما فقط بار اضافی به پهنا داره

hamedset

Member
ببینید این سوال شما چند روز پیش تو ذهن من مونده بود که با یک افزونه وردپرس آشنا شدم. (حالا اگه شما هم سایتتون وردپرس نیست با نگاه کردن به کدهای این افزونه می تونید کد php رو طراحی کنید )
والا باز بگید وردپرس بده، این وردپرس هم بیکار بوده ها نشسته برا همه چیز تابع و افزونه ساخته.
با این افزونه شما می تونید به طور ساعتی روزانه و هفته ای از دیتابیس خودتون بک آپ بگیرید و در سرور دیگه یا حتی تو ایمیل خود ذخیره کنید.
خب افزونه WP-DB-Backup یکی از بهترین و شناخته شده ترین افزونه های بک آپ گیری یا گرفتن نسخه پشتیبان است که به شما کمک میکند تا هر جدولی از دیتابیس که خواستید (یعنی هر قسمت وردپرس خود) را بک آپ تهیه فرمائید و برای بهینه استفاده کردن به صندوق پستی خود ارسال نمائید . توجه نمائید که مثلا بک آپ ساعتی به صورت خودکار انجام میشود و شما فقط کافیست این افزونه را نصب و فعال و تنظیم نمائید. به همین سادگی …

صفحه افزونه و دانلود لینک زیر
http://wordpress.org/extend/plugins/wp-db-backup

farik

Well-Known Member
باسلام..خوب همه چیز بستگی به مشتری داره..اگه امکانش هست که جاش رو عوض کنه..خوب 100% این کار خیلی کمکش میکنه که ارشیوش رو حفظ کنه..البته همونطور که خودتون گفتین بک اپ معمولا فقط از متن هاست و شامل عکس ها و فایلها نمیشه...
موفق باشید..

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
اگر از هاست شما بر روی سرور دیگری، روزانه backup گرفته بشه، دیگه جای نگرانی نداره، زیرا اگر سرور رو هک کنند ، حتما تروژان یا ... روی سرور می زارند، در نتیجه backup گرفته شده برروی سرور، ارزشی نداره
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا