کمی بیشتر توضیح بدید با جاوا اسکریپت می شه صفحات رو به صورتجدا در یک صفحه صفحه لود کرد و آدرس بار رو به هر صورتی که می خوایم آدرس بدیم شما یکم بیشتر توضیح بدیداگر منظورتون همینه که من گفتم بگید راهنمایی کنم
دوست من می شه . شاید اطلاعات شما در این زمینه کافی نباشه .مثل اطلاعات من که در خیلی از زمینه ها پایینه .موفق باشید .با جاوا اسکریپت نمیشه ! ولی با mode rewrite تنظیمات htaccess شاید بشه یه کارایی کرد
که باید عبارات های منظم بلد باشین
کمی بیشتر توضیح بدید با جاوا اسکریپت می شه صفحات رو به صورتجدا در یک صفحه صفحه لود کرد و آدرس بار رو به هر صورتی که می خوایم آدرس بدیم شما یکم بیشتر توضیح بدیداگر منظورتون همینه که من گفتم بگید راهنمایی کنم
نمی دونم بر خلاف مقرارت سایت هست یا نه ...
اگر هست شرمنده!
من یه قـیک پیج دارم که می خوام به محص کلیک روی اون ادرس توی ادرس بار عوض شه تا طرف شک نکنه
ممنونم
نه من گفتم که فقط امکان پذیره حال خارج از مسائل خوب یا بد بودنش .در هر صورت مرسی از اطلاعاتتشاید اطلاعات من کمک باشه ولی جاوااسکریپت چون سمت کلاینت اجرا میشه تغیر آدرس اگرم شدنی باشه کار بی
خودیه !
ولی با تنظیمات htaccess کار اصولیه !
دقیقا میشه بگی میخوای چیکار کنی؟
میخوای حمله ی فیشینگ کنی؟
نه بابا دیگه ایم جوری فکر نمیکنم بشه این مربوط می شه به دومین و هاستینگ وقتی یه دومینی مال شما نیست نمی شه روی اون چیزیو لود کرد موفق باشیدحالا مهم نیست که دقیقا می خوام چه استفاده ای بکنم.:d
اما دقیقا مشکل اینه :
یه لینک می دم به یه نفر با این ادرس www.address001.com
بعد که طرف روش کلیک کرد آدرس توی آدرس بار بشه : www.address0002.com
ممنونم
یعنی مطمئنم که می شه...