اگه فایلهای خارجی css و js رو در صفحه لاگین قرار بدم، سرعت لود شدن سایت بیشتر می شه؟

phpweb

Active Member
همونطور که می دونید مرورگرهای فایلهای خارجی css و js رو کش می کنن.

از طرفی معمولا صفحه لاگین دارای عناصر کمی هست و حجمش پایینه. برای افزایش سرعت لود کنترل پنل کاربر مدیر سایت، کار درستی هست که فایلهای خارجی css و js رو توی صفحه لاگین قرار بدم؟

این کار باعث می شه که این فایلها کش بشن و بعد از وارد شدن به پنل مدیریت دیگه احتیاج به صبر کردن برای لود شدن این فایلها نیست.

نظر شما چیه؟

phonix54

Member
شما اگر فایل های ثابت مثل اسکریپت ها استایل ها و تصاویر مربوط به قالب سایت رو تو سرور رو کش بزارین نه تنها صفحه مدیریت بلکه همه صفحات سریعتر لود میشه و سئو خواهد بود.

maysam.m

Well-Known Member
فایلهای خارجی مثل css و js خیلی حجمی ندارند که بخواهید اونها رو کش کنید !
به نظر من شما خیلی حساسیت به خرج دادید روی این قضیه! :green: فرقش شاید در حد یکی دو ثانیه افزایش سرعت بارگذاری باشد!

phpweb

Active Member
فایلهای خارجی مثل css و js خیلی حجمی ندارند که بخواهید اونها رو کش کنید !
به نظر من شما خیلی حساسیت به خرج دادید روی این قضیه! :green: فرقش شاید در حد یکی دو ثانیه افزایش سرعت بارگذاری باشد!

حجم بعضی از فایلهای خارجی تا 50 کیلوبایت می رسه. به این حجم، حجم تصاویر و بنرها رو هم اضافه کنید.

می بینید که حساسیت به خرج ندادم من چون هنوز خیلی از کاربرای ایران از خطوط دیال آپ استفاده می کنن و 50 کیلوبایت برای این خطوط یه بار کمر شکن هست :wink:

حالا نظرتون چیه؟

maysam.m

Well-Known Member
باز هم میگم به نظر من خیلی فرق نمیکنه! اگه به نظرتون صفحه مدیریت زیاد سنگینه میتونید از همین روش استفاده کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا