fa.sa
Member
سلام به اساتید و دوستان عزیز
همون طور که قبلا هم گفتم من تو فلش مبتدیم و در نتیجه سوالاتم هم ابتداییه... ممنون که حوصله می کنید و بهشون جواب می دید.
اولین سوال این که من میخوام وقتی موس میره روی Button (هنوز کلیک نکرده) یک انیمیشنی رو اجرا کنه:
1. اون انیمیشن رو توی تام لاین اصلی بسازم یا توی تایم لاین Button(هرچند فکر می کنم این امکان که توی Button بسازم وجود نداشته باشه)؟
2.برای تعیین عکس العمل Button چه موقع باید از خود امکانات تایم لاین Button استفاده کنم و چه موقع باید براش برنامه نویسی کنم ؟
3. اگه می شه 3 تا رویداد عکس العمل Button نسبت به موس رو توی Action script نام ببرید(زمانی که نشان موس میره روی Button - زمانی که روش کلیک می کنیم و زمانی که موس می ره کنار ->این قسمت آخری هم برنامه نویسی می خواد ؟)؟
همون طور که قبلا هم گفتم من تو فلش مبتدیم و در نتیجه سوالاتم هم ابتداییه... ممنون که حوصله می کنید و بهشون جواب می دید.

اولین سوال این که من میخوام وقتی موس میره روی Button (هنوز کلیک نکرده) یک انیمیشنی رو اجرا کنه:1. اون انیمیشن رو توی تام لاین اصلی بسازم یا توی تایم لاین Button(هرچند فکر می کنم این امکان که توی Button بسازم وجود نداشته باشه)؟
2.برای تعیین عکس العمل Button چه موقع باید از خود امکانات تایم لاین Button استفاده کنم و چه موقع باید براش برنامه نویسی کنم ؟
3. اگه می شه 3 تا رویداد عکس العمل Button نسبت به موس رو توی Action script نام ببرید(زمانی که نشان موس میره روی Button - زمانی که روش کلیک می کنیم و زمانی که موس می ره کنار ->این قسمت آخری هم برنامه نویسی می خواد ؟)؟