اگه دوست دارين ماشين بينين بيان تو

سلام به همه

شايد كارهاي قبلي منو در تاپيكهاي ديگه ديده باشين

ولي از اين جهت كه اون تاپيكها به خاطر اسمشون زياد بازديدكننده نداشتن اين تاپيك جديد رو

باز كردم

اميدوارم از اين كار ناراحت نشده باشيد

پیوست ها

• dtm__4__351.jpg
    dtm__4__351.jpg
    196.1 کیلوبایت · بازدیدها: 150

takavar

Member
راستش با نگاه کردن به اينها مشکلی نميبينم . اگه يک Wire Frame بفرستی فک کنم به دوستان بيشتر اجازه ميدن در مورد مدل نظر بدن.
تنها چيزی که الان به نظرم ميياد اينه که داخل چراق ها را نميسازی. ميتونه خيلی به جلوه مدل ها کمک کنه .

در مورد ساخت مدل آدم ، اگر اوّل بکشيش روی کاغذ از 2 جهت فکر نکنم مشکلی داشته باشی. ( با توجّه به مدل های ديگه تون )

ولی شايد بخوای اين راهنما رو امتحان کنی برای شخصيت سازی
http://67.15.36.49/ffa/tutorials/max/joanofarc/joanmenu.asp
توی www.persian-designers.com هم داره ترجمه ميشه

سلام به تكاور عزيز و ديگر دوستان

الان مكس باز نيست

ولي دفعه بعد كه اومدم توي سايت حتما از چندتاشون

wire frame ميزارم

در ضمن در مورد لينك و نظرت خيلي ممنون

تو باعث باعث ميشي بچه ها بيشتر تلاش كنن

Saeid Taheri

Active Member
احسان خان , پیغام خصوصیون رسید , ولی به علت نام کاربری شما و عبارت "؟" در اون سیستم PHPBB سایت میتونه قبول کنه که من برای شما Pm بزنم , لطفا با درخواست تغییر نام کاربریتون رو به مدیر سایت بدید تا از این نظر مشکلی وجود نداشته باشیم .

با تشکر . :wink:

hp2288ai

New Member
سلام
من هم طارحي چهره مي كنم ولي طراحي ماشين نكردم . كارهاي جالبي بود . نظرم جلب كرد . اگه يك نمونه از فايلهاي مكسش رو براي دانلود بزاري خيلي بهتره

Saeid Taheri

Active Member
hp2288ai گفت:
سلام
من هم طارحي چهره مي كنم ولي طراحي ماشين نكردم . كارهاي جالبي بود . نظرم جلب كرد . اگه يك نمونه از فايلهاي مكسش رو براي دانلود بزاري خيلي بهتره
خوشحال میشیم در این رابطه مقالاتی از شما در فوروم داشته باشیم .

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز این تاپیک برای تقریبا 1 سال پیش هستش | به تاریخ پست و تاپیک دقت کنید !

hasan_m

Member
سلام
من علاقه زیادی به ساختن ماشین دارم.میشه تو این زمینه کمکم کنی.البته سایتهای زیادی رفتم ولی آموزشها شون حرفه ای بود و نتونستم چیزی بفهمم . اگه خواستی به این آدرس به من میل بزن[email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا