بابا شما ها چقدر بي انصافين .........
اين اولين كار فلش من بود!!
--------- راجع به نظر ايمان بايد بگم كه بابا از خجالت مردم !
من اصولا فلش كار نيستم ! از گرافيك هم هيچ چي سرم نميشه!
( البته اين موضوع رو اينجا كه خودموني هستم اعتراف مي كنم! ولي جلوي مشتري كلي كلاس ميام! ) البته مي دونم كه پا تو كفش شما برو بچه هاي گرافيست كردم ! ولي چه ميشه كرد زن و بچه و صاحب خونه اين حرفا حاليش نيست! ( من 3 ساله از مجردي اخراج شدم! :roll: ) من نرم افزار خوندم و Certification جاوا و اراكل و J2EE رو هم خير سرم گرفتم ! ( با كلي بدبختي و پول خرج كردن تو امارات ( كشور عرب هايي كه از بغل ايراني ها پولدار شدن!!!!!!!!! ) ولي حقيقت اينه كه ايران جاوا و اراكل واين حرفها به مزاجش نمي سازه!!!!!!!!
اصولا كسي تو ايران كار گنده منده اي نمي كنه كه به اينها احتياج داشته باشه! همه شركتا فقط يه سايت استاتيك ( اونم بدون مطلب درست و حسابي و بدون اينكه حتي سالي يه بار زحمت Update كردنش رو به خودشون بدن!) براشون كافيه! ( ميگيد نه؟ يه Amazon تو ايران به من معرفي كنيد! ) ما هم مجبور شديم از بغل نون شما كش بريم
تا حالا 7 تا كار مالتي مديا و ... انجام دادم . تا حالا كه گذشته... منتظر جور شدن قضيه مهاجرتم هستم ( طبق معمول ما ايروني ها كانادا رو مي گم) دعا كنيد زودتر برم و آبروي شما ها رو بيش تر از اين نبرم!
راستي از ActionScript فلش خيلي خوشم اومده خيلي شبيه جاوا ست !! و منطقي! يه چيز ديگه .... اگه يه سايت ايروني كه با فلش كار شده باشه و باحال هم باشه بهم معرفي كنيد. همينطور جاوا ( منظورم JavaScript نيست J2EE رو ميگم) و يه چيز ديگه ... اين جايزه كه من بردم ( لوگو براي Verify كردن رو توي سايت گذاشتم Web Award) خيلي چرنده؟ يعني از اين الكي هاست؟ اعتبارش رو ميگم؟ برش دارم تا ضايع تر نشدم؟ يا كارم درسته؟ 8) ( بد و بيراه نگيد ...شوخي كردم
)