اگر دامنه و هاست رو از خدمات دهنده های متفاوتی بگیرم، سرعت سایت پایین می یاد؟

i-php-i

Active Member
اگر دامنه و هاست رو از خدمات دهنده های متفاوتی بگیرم، سرعت سایت پایین می یاد؟

M_cover

Member
نه اصلا ربطی ندارد سرعت سایت معقوله ایی است که در اثر واکنش ها بین سرور و کد ها افت می کند که معمولا سرعت ربطی هم به dns دامنه ندارد البته از اسم dns کاملا مشخص است که فقط یک اتصال است و بحث اصلی سرعت مربوط به هاست (سرور میزبان) می باشد ...

موفق!

i-php-i

Active Member
بنظ خودم از اونجاییکه دامنه ها توی یه سری سرور مشخص ثبت می شن تا یکتا بودنشون تایید بشه، حتی اگر هاست و دامنه رو از یه خدمات دهنده بگیریم، باز هم با حالتی که این دو رو از شرکتهای خدمات دهنده جداگانه بگریم، تفاوتی نمی کنه.

بنظرتون این مطلب که گفتم درسته؟

M_cover

Member
بنظرتون این مطلب که گفتم درسته؟
دامنه فقط حکم یک اتصال را دارد مانند آی پی جزء اجزای شناور وب هستند هیچ تاثیری روی سرعت ندارد
تنها هاست است که می تواند با توجه به سرور میزبان شما که معمولا اشتراکی با ظرفیت بالا هستند :دی تاثیر گذار در سرعت است

i-php-i

Active Member
دامنه فقط حکم یک اتصال را دارد مانند آی پی جزء اجزای شناور وب هستند هیچ تاثیری روی سرعت ندارد
من می خوام یه دامنه دات ای آر ثبت کنم.

تا اونجاییکه می دونم برای ثبت این نوع دامنه ها، باید مشخصات کامل صاحب دامنه رو توی سایت http://www.nic.ir ثبت کنیم. اگر اطلاعات صاحب دامنه رو توی این سامانه ثبت کنیم و هکر توی سایتهای ویز یا گوگل دنبال اطلاعات صاحب سایت بگرده، می تونه این اطلاعات رو بدست بیاره.

ایا راهی هست که بتونیم از انتشار اطلاعات صاحب دامنه توی گوگل یا ویز جلوگیری کنیم؟

M_cover

Member
ایا راهی هست که بتونیم از انتشار اطلاعات صاحب دامنه توی گوگل یا ویز جلوگیری کنیم؟
این کار فقط زمانی قابل انجام است که سرور ثبت کننده dns به شما اجازه آن را بدهد
اما طبق قوانین اجرایی Nic.ir این ارگان اجازه قفل whois را به شما نمی دهد
البته قوانین در خصوص دامین های بین المللی مانند com org net شرکت ثبت کننده به شما قابلیت قفل whois را به شما می دهد و در بعضی از پنل ها رجیستر ها من دیدم که اجازه تغییر whois هم می دهند اما من خودم تا کنون تست نکردم...

موفق

i-php-i

Active Member
این کار فقط زمانی قابل انجام است که سرور ثبت کننده dns به شما اجازه آن را بدهد
اما طبق قوانین اجرایی nic.ir این ارگان اجازه قفل whois را به شما نمی دهد
چه دلیلی داره که این اجازه رو نمی دن؟

به هرحال صاحب دامین حق داره که در این مورد تصمیم گیری کنه.

Masoud1365

مدیر انجمن
دامنه ir رو نمیدونم ولی در مورد دامنه های بین المللی شما میتونید از انتشار اطلاعات صاحب دامنه جلوگیری کنید.
در مورد سرعت سایت هم بستگی به سرور داره اگر سرور خوب نباشه روی سایت شما تاثیر میزاره

M_cover

Member
چه دلیلی داره که این اجازه رو نمی دن؟

به هرحال صاحب دامین حق داره که در این مورد تصمیم گیری کنه.

Nic.ir خیلی از اختیارات کاربران را فیلتر کرده است و این تنها یک نمونه از آن است:
از جمله:دی ان اس ها بعد از 48 ساعت ثبت می شود که مشخص است کنترل می شود
اسماء خاص را فیلتر کرده است یعنی اجازه انتخاب آن ها را ندارید
حتی در مورد بعضی از اسامی مانند whois.ir index.ir ...
دامنه های co.ir باید برای یک ارگان یا شرکت رسمی ثبت شود یعنی شخص نمی تواند آن را ثبت کند
پنل شما فقط در صورت رجیستر فعال می شود و اختیار واگذاری دامین داری
یعنی باید پاسپورت و شناسنامه خود را برای ثبت شناسه برای آن ها ارسال کنی البته کپی ...
و...
دلایل آن هم طبق سیاست ها و قوانین اجرایی آن است که توی خود سایت Nic.ir تمام موارد و ضوابط آن است
در مورد خیلی تحریمات هم زیاده روی کرده که جاش نیست اینجا در موردش صحبت کنیم :دی :green:

موفق

جدیدترین ارسال ها

بالا