اکشن برای لیست باکس

ubuntu

Member
نيازي به مثال ما نيست! خود MMB همراهش يه مثال براي اين داره. فکر کنم ساده‌تريبن و گويا ترين اون‌ها مثال زير باشه که:
Samples\495_examples\listbox\listbox_on_master_page.mbd

quantom

Member
با تشکر
این مثال رو دیده بودم ،ولی چون خیلی سر در نیاوردم خواستم یه مثال ساده تر که مثلا باهاش بشه یه سری فایل اگزه رو که از لیست انتخاب می کنیم رو بتونیم اجرا کنیم.
ممنون

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
اینم مثال ساده.
دقت کنید که از دو روش استفاده کردم و روش دوم که بهتر هستش رو به صورت توضیحاتی در آوردم.

تا بعد...!

پیوست ها

• listbox.zip
    752 بایت · بازدیدها: 55

quantom

Member
آقا سامان ممنون دقیقا همون چیزی بود که می خواستم.
نمیدونم جاش همین جاست که خواهش کنم یه همچین مثالی رو هم برای Drup Down list زحمتش رو بکشید؟

Saman

منظورتون ComboBox هستش ؟
از چی استفاده می کنید ؟

Saman

از پلاگین برای Combo-Box استفاده می کنی.

Saman

دوست عزیز لطفا دقیقا بگید که برای ایجاد Combo box از چه روشی استفاده می کنید تا بتونم کمکتون کنم!
اگه از پلاگین استفاده نمیکنید پس چی کار میکنید ؟

Saman

دوست عزیز لطفا دقیقا بگید که برای ایجاد Combo box از چه روشی استفاده می کنید تا بتونم کمکتون کنم!
اگه از پلاگین استفاده نمیکنید پس چی کار میکنید ؟

quantom

Member
آقا سامان سلام

دستتون درد نکنه اصلا از خیرش گذشتم . اگه اینجور طول بکشه فکر کنم تا چهار سال دیگه هم به جواب نرسم.من فقط یه مثال
خواستم ، حالا با پلاگین،بدون پلاگین ، یا با هر پلاگینی که شد.

Saman

دوست من مشکل از من نیست. از شماست.
من باید یه اطلاعاتی داشته باشم که برای شما بر طبق اون مثال درست کنم. اگه من از فلان روش استفاده کردم ، شما میای میگی من متوجه نشدم اینطوری می خوام.
در هر صورت بدون پلاگین استفاده از Combo Box امکان پذیر نیست ، مگر اینکه از همون لیست باکس به روش هایی استفاده کنید. (توی مثال قدیمی خودم بگردی پیدا میکنی.) که کدش هم فرقی نمیکنه با همون قبلی که گذاشتم.

quantom

Member
سلام

من در گذشته از اطلاعات خوب و کامل شما بسیار استفاده کرده ام واز این بابت هم بسیار ممنونم .لطف کنید و با استفاده از هر پلاگینی که صلاح می دانید یک مثال بگذارید .

Saman

برای تشکر فقط دکمه
post_thanks.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا