اکتیو کردن مکس 9

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سلام دوستانی که با مکس 9 کار میکنن لطفا کمک کنن.
من همون روز اول که مکس اومد دانلودش کردم و همینطور ریجسترش هم کردم ولی الان دوباره برگشته به حالت تریال و دوباره میگه باید رجیستر بشه.
یعنی دوباره کد های ریجستر رو که بهش میدم قبول میکنه ولی یک بار که برنامه رو میبندم و دوباره باز میکنم میگه دوباره کد وارد کن!!!!:cry:
من احتمال میدم اون رجیستر اولیه که اومده بوده ایراد داشته یا ایراد از دستگاه منه؟
به هر حال اگه کسی تا حالا به این مشکل برخورده یا میدونه از چی میتونه باشه لطفا کمک کنه.
ممنون

Fanous

Well-Known Member
سلام من هم از همون رجیستر اولی استفاده کردم و تا الان هم که مشکلی نداشته !؟ این مشکل به بار واسه autocad من پیش اومد ، بعد از چند بار وارد کردن کد جدید درست شد !!

S.H.R.M.K

Well-Known Member
ولی من هر چند بار این کارو کردم نشد !
حالا باید یک بار آنیستالش کنم و دوباره نصب کنم ببینم چی میشه.
ممنون

‏فکنم registery ويندوزت مشکل داره . مکس تو وقتي‌ unistall ميکني‌ از تو registery ويندوزت هم بايد unistallesh کني‌، اگه هم بلد نيستي‌ بايد دوباره win بريزي.

aminmax

New Member
داداش شما هم مکس 9 تون وقتی بالا اومد چند تا پیغام در مورد درست لود نشدن پلاگین و اسکریپت میده؟
شما راه حلی برا رفع مشکلش دارید؟

SaLoOoM

Active Member
عزیزم مکس رو remove کن و دوباره نصبش کن!
منم این مشکل رو داشتم!
داداش شما هم مکس 9 تون وقتی بالا اومد چند تا پیغام در مورد درست لود نشدن پلاگین و اسکریپت میده؟
شما راه حلی برا رفع مشکلش دارید؟
داداشی منم این مشکل رو دارم!
پیغام میده (چهار پنجتا پشت سر هم میده!)اوکی رو میزنم بعدش کار میکنه! روی منوی رندر که میرم دوباره همون پیغام رو میده!

آخرین ویرایش:

aminmax

New Member
آقا داداش ممنون مشکلم حل شد اما راه حلش برام عجیب بود. اگه پلوگین خاصی نیاز داشتی یه سراغی هم از من بگیر ضرر نداره. بای

جدیدترین ارسال ها

بالا