حواستون به این باشه که با ای پی ایرانی وارد حساب پی پل نشید ...
Mr.Steres Active Member Jun 21, 2010 #1 حواستون به این باشه که با ای پی ایرانی وارد حساب پی پل نشید ...
shirani مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f Jun 21, 2010 #2 farid_havashem گفت: سلام اکانت پی پال می خوام ساخت اکانت رو که می تونم انجام بدم ( نمی دونم چرا بعضیا برای ساخت اکانت پول های خیلی زیادی می گیرن ) می مونه شارژش به دلار کی انجام می ده و با چه قیمتی ؟ کلیک کنید تا باز شود... تا اونجایی که من می دونم برای ویرفای کردنش پول میگرن در ضمن من پیشنهاد میکنم اگه نمی تونی ویرفایش کنی حسابت شارژ نکن که من حدود 4-5 هزار دلار توش لیمت شد با اینکه با ویزا کارت اصل ویرفای کرده بودم
farid_havashem گفت: سلام اکانت پی پال می خوام ساخت اکانت رو که می تونم انجام بدم ( نمی دونم چرا بعضیا برای ساخت اکانت پول های خیلی زیادی می گیرن ) می مونه شارژش به دلار کی انجام می ده و با چه قیمتی ؟ کلیک کنید تا باز شود... تا اونجایی که من می دونم برای ویرفای کردنش پول میگرن در ضمن من پیشنهاد میکنم اگه نمی تونی ویرفایش کنی حسابت شارژ نکن که من حدود 4-5 هزار دلار توش لیمت شد با اینکه با ویزا کارت اصل ویرفای کرده بودم