اکانت رپیدشیر دارید حتما این تاپیک رو بخونید .

Mecho

Member
RapidShare.com - News

30. Dec. 2006
Today we have installed a new logo on our website. We hope you like it. Furthermore we will offer something very nice for the attentive user at New Year's Eve. On 1.1.2007 at 00:00 sharp central european time (CET) you will be able to convert 1000 of your premium points instead of 10000 points. This means you can extend your account for a month by spending only 1000 points. You can also create a new account for only 1000 points. This special offer is only valid for exactly one hour, so from 00:00 to 00:59 am. We wish you all the best and a happy new year!

موفق باشید .

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
واقعا ممنونم!!‌ اين بهترين خبري بود كه تو اين چند روز شنيده بودم! :دي

اولش فكر كردم وقتش گذشته ولي ديدم نه هنوزم ميشه.

بازم ممنون بابت ياداوري خوبت.

Parham

Well-Known Member
اومدم تاپیک ایجاد کنم که دیدم زحمتش را قبلا کشیدی ... 1 ماه اضافه شد مجانی‌ :دی ... سارا تو هم تونستی‌ اضافه کنی‌ ؟!

Mecho

Member
خوشحالم به موقع دیدید تاپیک رو . من خودم 103 تا اکانت میتونستم بسازم . اما خب یه قانون دیگه داره که میگه شما اکانتی که 6 ماه تایم داره رو نمیتونی extend کنی :D من به خیال خودم گفتم الان برا نوه و نتیجه خودم هم اکانت میسازم ... lol

موفق باشید .

Parham

Well-Known Member
اگه اونجوری بود که دیگه برشکست میشد ! فقط یک ماه یا تمدید یا یک اکانت جدید :دی من ترجیح دادم اکانت هام را تمدید کنم

Mecho

Member
نه یک ماه نبود . شما اگه اکانتت فردا مثلا تموم میشد میتونستی 6 ماه تمدید کنی ... و اگه 5 ماه مثلا مونده بود تا تموم بشه فقط 1 بار میتونستی تبدیل امتیاز کنی . در مورد اکانت جدید هم میتونستی N تا اکانت بسازی . من 10 تا ساختم بین staffتو انجمنم تقسیم کردم .

درضمن این هم یه خبر از RapidShare.de :
Uploads will be possible again for our customers on 6.1.2007 approximately.

جدیدترین ارسال ها

بالا