اچگونگي استفاده از MP3 Player-Seekbar- list Box

saeed.eb

Member
چگونگي استفاده از MP3 Player-Seekbar-list Box

سلام دوستان .
من براي پروژم يكMP3 Player گذاشتم ولي به جاي list Box فايل هاي MP3 رو تك تك لود ميكنم واسه همين براي اجرا شدن پشت سر هم فايل ها بعد از تموم شدن يك آهنگ نتونستم كاري كنم.

ممنون ميشم يه نگاه به اين فايل بندازيد و يه روش براي اجراي فايل ها با list Box بدون اينكه بخوام فايل ها رو Open كنم و فقط با آدرسي از تو سيدي فايل ها رو اجرا كنه بهم بگيد من كار با list Box و نحوه لود فايل ها رو بلد نيستم اگه ممكنه درمورد list Box يكم راهنماييم كنيد.

يه مشكل ديگم اينه كه نميخوام با جابجايي صفحه آهنگ دوباره از اول شروع به اجرا كنه و واسه همين فايل هاي MP3 Player توي Master Layer گذاشتم ولي ديگه Seekbar جابجا نميشه؟

البته من بيشتر پست هاي كه در مورد list Box يا Seekbar يا MP3 Player بود رو نگاه كردم ولي متوجه نشدم.

با تشكر از اساتيد MMB

پیوست ها

• mp3 player.zip
    22.6 کیلوبایت · بازدیدها: 56
آخرین ویرایش:

saeed.eb

Member
دوست عزيز ممنون .
گفتم كه بيشتر اين پست ها رو ديده بودم.
من ميخواستم پلير داشته باشم كه تو مستر لاير باشه و از يك ليست باكس پيش فرض شروع به لود فايل ها كنه و سيك بارش هم كار كنه يعني بشه آهنگ رو جابجا كرد.
من به جاي ليست باكس فايل هام رو يه جور ديگه لود كردم ولي باز مشكل سيك بار حل نشد.
به اين فايل نگاه كن .( تو لايه اول آدرس يك آنگ بهش بده)
-------------------------
باز هم ممنون.

پیوست ها

• seek 2-3 main.rar
    39.6 کیلوبایت · بازدیدها: 68

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
در مورد Seek Bar

ببینید، وقتی شما با Master Page و Master Top Layer سر و کار دارید، باید نحوه ی آدرس دهی به آبجکت ها رو هم متناسب با اینکه از هر کدوم از اینها استفاده میکنید تغییر بدید
مثلاً برای مخفی کردن یک شئ در Master Top Layer از کد زیر استفاده میشه:
کد:
[FONT=Courier New][SIZE=2][color=#000090][b]Hide[/b][/color]("Master Layer::Object")[/SIZE][/FONT]
در واقع مشکل کار شما این بود که آدرس آبجکت ها رو متناسب با Master Top Layer تغییر نداده بودید،
مثال شما رو با تغییرات لازم پیوست کردم، ببینید منظورم رو بهتر متوجه میشید

پیوست ها

• Seek Bar_Fixed.rar
    19.9 کیلوبایت · بازدیدها: 64

saeed.eb

Member
توضيحات - تشكر

دوست عزيز ممنون.
فهميدم مشكلم كجابود.:lol:
من قبلا از كد Master Layer:: استفاده كردم بودم ولي چون اشتباه گذاشته بودم درست كار نميكرد.:shock:
-----------------
باز هم ممنون.:oops:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا