اپراتوری سرور

hamids68

Member
سلام

سرور نسبتا مناسبی انتخاب کردیم( از یه شرکت خارجی) اما چون خودمون نمی تونیم اونو اداره کنیم باید از یک نفر کمک بگیریم. با آقایی 20 ساله که یک سال تجربه کار با سرور ها رو داره جدیدا آشنا شدیم برای یکی از شرکت های هاست و در بخش پشتیبانیشون کار میکنه...

دو تا مسئله هست یکی توانائی در اداره خوب سرور و دیگری معتمد بودن ...

به نظر شما آیا مناسب هست؟... و اینکه قیمت های ماهانه اداره سرور چقدر هست ؟ با توجه به اینکه میخوایم اطمینان کافی از بابت
جلوگیری از هک شدن داشته باشیم...

popeno

New Member
همکاری

با سلام من توانایی کار با سرور رو داریم ولی نمی دونم شما سیستم عامل تون چیه و آیا از سی پنل استفاده می کنید یا نه ؟
یک و نیم سال هم است در گیتی هاست کار می کنم.
حالا اگه می خوای باهام کار کنی پیام حصوصی بزار.
ماهی 40-50 تومن

vatanmusic

Well-Known Member
عزیزم ایشون نگفتن کسی را میخوان
گفتن کسی را دارن میخوان ببینن چقدر باید حقوق بهشون بدن

mehriz

Active Member
سلام دوست عزيز
به نظر من بايد براي هر بخش سرور يه فردي را بزاري . يكي مثلا براي منيج و يكي مسئول امنيت و... اگر بخواي بزاري بروي دوش يه نفر فكر نكنم به تنهاي بتونه ازش بربياد.

hamids68

Member
ممنون از همه دوستان که اظهار نظر کردن

بله با یک نفر که توضیحشو دادم جدیدا آشنا شدیم هدف از ایجاد تاپیک این بود که اطلاعاتی بدست بیاریم که بعدا مشکلی پیش نیاد

این سرور فقط برای سایت خودمونه... برای کار reseller نیست... بازم احتیاج به چند نفر داره ؟

یک سال تجربه کافی هست ؟ یا بستگی به فرد داره ؟

الان که غیر از اداره سایت مشغله های دیگه ای هم داریم... اگه وقتمون آزاد بشه خودمون هم می تونیم اداره کنیم یا بهتر اینه که
اون آقا و یا مشابه اون آقا برای همیشه مسئولیت این کار رو داشته باشه؟

آخرین ویرایش:

alimosavi

Active Member
خب مطمئنا شما همه کارها رو نمی تونید با هم انجام بدید.
از کسی کمک بگیرید راحترید. اونوقت می تونید به سایر کارهاتون برسید.

تجربه داریم تا تجربه. کسی ممکنه در عرض 1 سال به اندزه 10 سال تجربه کسب کنه. یکی هم نه

من خودم وقتی با سال پیش مقیسه می کنم از ذهنیت هایی که اون موقع داشتم عجب می کنم. 1 سال زمان زیادی هست. مگر کل اینترنت چند سال هست که تو ایران اومده.
شاید از دهه 70

جدیدترین ارسال ها

بالا