بخدا نمي دونم چه مرگه شونه فضايي كه lycos ميده رو فيلتر كردن!!!
K kaktoox Member Sep 12, 2004 #2 بابا وعض مملكت خراب همين ديشب من با چند تا فاميلاموونم گرفتن ( به جرم بد حجابي ) هر چي مي گم بابا اين دختر خالمه 14سالشه اينم داداششه مه گه مهم نيست بد حجابه
بابا وعض مملكت خراب همين ديشب من با چند تا فاميلاموونم گرفتن ( به جرم بد حجابي ) هر چي مي گم بابا اين دختر خالمه 14سالشه اينم داداششه مه گه مهم نيست بد حجابه
K kaktoox Member Sep 12, 2004 #3 دمه آبميوه تچال بوديم سربازه مه گه بفرمايين جناب سربان كاره توون داره رفتيم اونجا مي گه بياين فرم پر كنين كاريتون نداريم ه يگفتم سوار نشين اينا رو ميشناسم سوار نشين . تا سوار شدن در و بستن و رفتن (مبارزه با مفاسد اجتماعي )خ وزرا .
دمه آبميوه تچال بوديم سربازه مه گه بفرمايين جناب سربان كاره توون داره رفتيم اونجا مي گه بياين فرم پر كنين كاريتون نداريم ه يگفتم سوار نشين اينا رو ميشناسم سوار نشين . تا سوار شدن در و بستن و رفتن (مبارزه با مفاسد اجتماعي )خ وزرا .
K kaktoox Member Sep 12, 2004 #4 آقا بهتون مي گم اگه گير دادن نذارين دختر ها سوار شن (آخه فقط به دخترا گير ميدن ) اگه سوار بشين تموومه
آقا بهتون مي گم اگه گير دادن نذارين دختر ها سوار شن (آخه فقط به دخترا گير ميدن ) اگه سوار بشين تموومه
Maxton Active Member Sep 13, 2004 #6 اقا جان شما كه نبايد بر ضد حكومت حرف بزني.اخه برادر من اين راهشه؟
Maxton Active Member Sep 13, 2004 #7 اقا جان شما كه نبايد بر ضد حكومت حرف بزني.اخه برادر من اين راهشه؟
Maxton Active Member Sep 13, 2004 #8 شما اگه خيلي ناراحتي برو يه وبلاگ درست بكن اونجا هر چه مي خواهد دل تنگت بگو
Peyman-Pop Active Member Sep 14, 2004 #9 دوست عزیز kaktoox : ناراحتی و عصبانیت شما قابل درک هستش این مشکل فیلتر رو خیلی از ماها داریم حتی در همین سایت اما دیگه نباید اونرو به مسائل دیگه کشوری ارتباط بدیم . ممنون میشم این موضوع رو کمی رعایت کنید . پیمان
دوست عزیز kaktoox : ناراحتی و عصبانیت شما قابل درک هستش این مشکل فیلتر رو خیلی از ماها داریم حتی در همین سایت اما دیگه نباید اونرو به مسائل دیگه کشوری ارتباط بدیم . ممنون میشم این موضوع رو کمی رعایت کنید . پیمان