اين يه عکسه جادوييه...

Norik

Active Member
آقا مجيد رفته تو اين عکس :)

magic.jpg

Ctrl+a :idea:
به زودی آموزش ساختن اين عکس رو هم ميدم. :wink:

saman_sweden

Active Member
جالب بودم
اول دنبال عكس آقا مجيد توش بودم پيدا نكردم فكر كردم دان لود كنم و تصوير را بزرگش كنم شايد عكس را پيدا كردم البته عكسي نبود اما به زيبايي پي بردم كه از نقطه ها تشكيل شده است

خيلي جالب بود . بلكه خيلي عالي بود نمي دونم چجوري بگم چقدر تعجب كردم . عالي بود عزيز حرف نداشت .
براي اون هايي هم كه نفهميدن چي شده بايد بگم كه منظور از Ctrl+a همون select هستش . شما با موس عكس رو سلك كنيد عكس آقا مجيد كمرنگ و گنگ توش ديده مي شه.
بازم مي گم عالي بود.

amir600

Active Member
آقا شرمنده
ولي آقاي ايمان ياري يه برنامه دقيقا براي ساخت همچين چيزايي ساختن كه مي تو ني خيلي راحت باهاش عين اين تصويرو درست كني
شما اينو خودتون درست كردين؟دستي؟!!

iwd_admin

Member
بگم چطوري درست كردي ؟ : D
فكر كنم زيره لايه اون پروانه ها عكس مجيد رو گذاشتي و Opacity شو كم كردي بعد رو لايه عكس هم يه لايه ديگه گذاشتي و اون لايه رو شطرنجي كردي به ابعاد 1 پيكسل (اگه عكسو رو بزرگ كنين ديده ميشه :p) بعد اونم اپاسيتي شو كم كردي .
فكر كنم يه خورده تنظيم شه لايه ها هونطوري ميشه . :wink:

salmanclever

Well-Known Member
سلام
آقا يك جورايي حال كردم
جالب بود ولي من ساختشو بلدم چند تا ديگه هم درست كردم خيلي آسونه يك جوراييي فكر كنم از نويز استفاده شده فكر كنم
در هر صورت جالب بود موفق باشيد
سلمان...

Pooriya_Online

Active Member
salman14000 گفت:
سلام
آقا يك جورايي حال كردم
جالب بود ولي من ساختشو بلدم چند تا ديگه هم درست كردم خيلي آسونه يك جوراييي فكر كنم از نويز استفاده شده فكر كنم
در هر صورت جالب بود موفق باشيد
سلمان...
خيلي خوب بود فقط يه خورده زودتر آموزشش رو بده (خواهشن)

راستي آقا سلمان يادت هست آذر ماه بهما چه قولي دادي (داشتيم باهم توي ياهو چت ميكرديما) خواستم يادت بندازم كه قرار بود فرداش يا پس فرداش آموزش بدي ولي الا حدود 3 يا 4هفته از اون ماجرا گذشته.

موفق و پيروز باشيد...

ACTIVE

Active Member
راستش همونطور كه يكي از دوستان عزيز گفتن
برنامه ساخت اين نوع عكسو جناب آقاي ياري قبلا تهيه كرده بودند كه با نام اگه اشتباه نكنم HiddenImage Creator بود .
به هرحال شنيدن آموزش شما Norik جان عزيز نيز خالي از لطف نيست .
موفق باشيد .

Norik

Active Member
راستش من الان دارم با هاستينگا سر و کله ميزنم .
1asphost تا ديروز hotlink ساپورت ميکرد امروز نميشه.
sharemation ميگه Cannot complete operation, quota was exceeded در صورتی که اشکال از يه جا ديگس. بقيه هم که no hotlink.
لايکوس که فقط بلده بتبليغه, آموزش رو ميفرستم آقا مجيد بزاره تو سايت.
بزودی برميگردم...

Pooriya_Online

Active Member
Norik گفت:
راستش من الان دارم با هاستينگا سر و کله ميزنم .
1asphost تا ديروز hotlink ساپورت ميکرد امروز نميشه.
sharemation ميگه Cannot complete operation, quota was exceeded در صورتی که اشکال از يه جا ديگس. بقيه هم که no hotlink.
لايکوس که فقط بلده بتبليغه, آموزش رو ميفرستم آقا مجيد بزاره تو سايت.
بزودی برميگردم...
آقا بزار توي سايت www.50megs.com

Norik

Active Member
آموزش رو فرستادم آقا مجيد نميدونم حالا کی مياد تو سايت
اينم نمونه ديگه. :)

final.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا