اينم يه برنامه جديد براي دان لود برنامه هاي بزرك كه سريع است

saman_sweden

Active Member
اين برنامه قبلي ما كه طرفدار نداشت تو اون ته ته هاي انجمن خوابيده خقيقت اينكه خيلي بدرد ايران ميخوره
http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=8555

اينم يه برنامه جديد براي دان لود برنامه ها كه بگفته شركتش 5 برابر سريعتر از برنامه فلش گت است

اينم لينك از خودم

http://www.swedenet.net/testpic/instantget.exe

اينم سريال نامبرش

اسم saman

كد
کد:
90df0efc4eeb73601ae4e1ece417791e

MrMohi

Active Member
اگر اینجوری باشه که طوفانه ! یعنی حتی از داونلود اکسلریتور هم سریعتره؟! باید خودم امتحانش کنم

ضمنا آقا سامان بازم میگم که خوشحال میشم که اینجا بمونی

پیروز باشید

iRWEBDES

Active Member
MrMohi گفت:
اگر اینجوری باشه که طوفانه ! یعنی حتی از داونلود اکسلریتور هم سریعتره؟! باید خودم امتحانش کنم

ضمنا آقا سامان بازم میگم که خوشحال میشم که اینجا بمونی

پیروز باشید
بابا مونده ديگه محمد
يعني چي خوشحال ميشم مثل اينكه تو باغ نيستيا مشكلات حل شد ديگه ! (;
كلي آقا سامان افتخار داد به ما D:

مهرداد كوهي

saman_sweden

Active Member
screenshot.gif

اينم لينك سايت است

http://www.instantget.com/instantget/

در ضمن من تست كردم پولش هم پرداختم راضي هم هستم
يه برنامه 120 گيگا را 5 دقيقه است با برنامه فلش گت 1.5 و همين برنامه
InstantGet Version 1.87 را همزمان روشن كردم برنامه فلش گت روي 5 درصد بود برنامه اينستانت توي 8 درصد بود

در ضمن اين مهمه
InstantGet is "Spyware", "Adware", and "Stealware" free!

28 دلار هم بهش پول دادم

iranexplorer.net

Active Member
سریع ترین برنامه مدیریت دریافت فایل Internet Download Manager هست اونم بخاطر تفاوت آشکار در بکارگیری Segment های انتخاب شده توسط برنامه... تعداد Award های این برنامه به بیش از 30 تا رسیده...!

کد:
http://www.internetdownloadmanager.com

برنامه شما رو هم یک امتحانی می کنیم.

به هرحال متشکرم.

Peyman-Pop

Active Member
سامان جان دستت درد نکنه .

زحمت زیادی برای این برنامه کشیدی , عکس , توضیحات و اگر اشتباه نکنم حتی‌ سریال نامبر خودت رو هم که خریداری کرده بودی واسه بچه ها گذاشتی‌ .

مثل همیشه شرمنده کردی .

ولی‌ در مورد برنامه , گفته iranexplorer کاملا درسته ، سامان جان برای ایرانی‌ ها سرعت و صحت فایل مهم هستش .

البته خیلی‌ ها فقط به سرعت توجه دارند برای همین بیشتر وقت ها فایل های دانلود شده اونها خراب در میاد چرا ؟

مثلا وقتی‌ شما در حال دانلود یک فایل هستید با حجم زیاد فکر کردید اگر روی سرور فایل عوض بشه مثلا با ورژن جدید چه اتفاقی‌ برای دانلود شما میوفته ؟

خیلی‌ از برنامه ها مثل DAP که تو ایران طرفدار زیادی دارند اصلا این موضوع رو نمیفهمند و به دانلود فایل ادامه میدند که در آخر می‌بینید فایل دانلود شده خراب هستش و کار نمی‌کنه .

اما برنامه ای مثل internet download manager در هر بار تماس با فایل این امر رو تست میکنه و اگر سایز فایل یا تاریخ اون عوض شده باشه به شما با دادن یک پیغام شما رو از ادامه کار منع میکنه .

البته برنامه ای هم که سامان معرفی‌ کرد برنامه بسیار خوبیه و یکی‌ از بهترین برنامه هاست در این زمینه .

Masih

Well-Known Member
من قبلا با IDM Internet Download Mannager كار كردم. نرم‌افزار فوق‌العاده خوبيه ولي من پيشنهاد ميكنم كه كساني كه از اينترنت به صورت شبكه استفاده ميكنند حتما از نرم‌افزار massdownloader استفاده كنند. اين نرم‌افزار سرعت تمام كامپيوترهاي شبكه رو به كامپيوتر شما اختصاص ميده!!! :twisted:

اين DAP هم مشكلاتش واقعا زياده و مخصوصا اينكه در برابر نرم‌افزارهاي ديگه مثل IDM و massdownloader اصلا سرعت رو اضافه نميكنه!

anti-life

Active Member
والا ما كه همون فلش گت رو چسبيديم ولم نميكنيم تا ورژن جديدش با كلاس ترم شده........

واي سامان جان اين برنامه چرا اينقدر از فلش گت تقليد كرده ...آخه ظاهرش عينه فلش گته ...........

ولي با كيبيل كه ما داريم زياد متوجه نميشيم چقدر سرعت فرق كرده اين رو بايد بچه هاي ايران بگن.

shahrokh_xp

Active Member
بلاخره از برنامه اي كه آقا سامان گفتند استفاده كنيم يا اوني كه آقا پيمان گفتند؟

MrMohi

Active Member
مرور گر اپرا هم یک داونلود منیجر مخصوص داره که در خود نرم افزار تعبیه شده و سرعتش فوق العاده بالاست ! من که تا الان ازش راضی بودم

Peyman-Pop

Active Member
شاهرخ جان میتونی‌ از برنامه سامان که زحمتشو کشیده استفاده کنی‌ . برنامه خیلی‌ خوبیه .

saman_sweden

Active Member
Masih-Evanescence گفت:
shahrokh_xp گفت:

من نرم‌افزار سامان رو ترجيح ميدم.

آقاي ستاره سهيل
چه عجب سري به اين ورها زديد يك هفته است تشريف نداشتيد
براتون در مورد فتوشاپ پيام داده ام

Masih

Well-Known Member
saman_sweden گفت:
Masih-Evanescence گفت:
shahrokh_xp گفت:

آقاي ستاره سهيل

سلام سامان جان!
آره كم سعادت بوديم چند وقتي... راستش سهيل شايد باشم اما ستاره....!!! :wink: راستش اون يكي هاست كه موردش رو گفتم دارم دنبال پسورد يكي ديگه از FTP هام ميگردم. فردا حتما جوابش رو بهت ميدم.

saman_sweden

Active Member
Masih-Evanescence گفت:
saman_sweden گفت:
Masih-Evanescence گفت:
shahrokh_xp گفت:

آقاي ستاره سهيل

سلام سامان جان!
آره كم سعادت بوديم چند وقتي... راستش سهيل شايد باشم اما ستاره....!!! :wink: راستش اون يكي هاست كه موردش رو گفتم دارم دنبال پسورد يكي ديگه از FTP هام ميگردم. فردا حتما جوابش رو بهت ميدم.
برداست بد نكنيد منطورم اين بود كه ستاره سهيل سالي يك بار ديده ميشه و كه پيدايي شما تشبيه است

جدیدترین ارسال ها

بالا