اينم نورتون آنتي ويروس 2005

saman_sweden

Active Member
NextWorld IT گفت:
سامان زدم Dl شه
خودتم استفاده ميکنی؟
نظرت چيه؟

متاسفانه من از نورتون استفاده نمي كنم براي اينكه من براي شركت پاندا كار مي كنم كل برنامه هاي امنيتي رايانه هاي من مال پاندا است اما درتست قسمت تست استفاده مي كنيم

mossi

Member
NextWorld IT گفت:
سامان زدم Dl شه
خودتم استفاده ميکنی؟
نظرت چيه؟

اينكه بتا است .

به نظر من از اين AntiVirenKit 2004 professional اگر استفاده كني بهتره . من تا سه ماهه پيش از نورنون 2004 استفاده ميكردم . بد نبود . ولي جلوي بعضي از ويروس ها نميتونست كاري كنه . با بدبختي بايد اين ويروس را پاك ميكردم . در آخر هم با برگرداندن بكاپ ايميج هايي كه دارم وضعيت اول برميگشت .

بعد تو اين مجله كامپيوتر بيلد يك تست از پروگرام هاي مختلف گذاشته بود . كه اين AntiVirenKit 2004 professional برنده تست شده بود و دومي هم اين شده بودKaspersky Anti-Virus Personal البته نوشته بود اين كاسپرسكي يك ورژن نو داده كه براي تست به دست ما نرسيده و به گفته سازنده ان سريعتر شده و شايد اگر ما ميتوانستيم آنرا تست كنيم ، برنده تست بود . نورتون هم چهارم شده بود .
خلاصه من هردوي اينها را پيدا كردم و تا الان دارم از اين كاسپرسكي استفاده ميكنم .
بدنيست ، ولي كنده . به همه جا ميحواد سربكشه . ميگه اين زيپ را نميشه باز كرد پاسورد ميخواد ، واي ميسته تا بهش جواب بدي . چيزي شبيه ترويان و كرك كه پيدا ميكنه سوال ميكنه كه بايد هي بهش جواب بدي . خلاصه اينكه خوبه . حتي وقتي تو اينترنت وارد يك سايتي ميشي كه چيز هايي را اتوماتيك اينستال ميكنند ، فورا جلوشونو ميگيره . اما كنده .
نميشه مثلا اكتيوش كني كه سيستم را جستجو كنه و در آخر بگه اقا اينارو پيدا كردم حالا ميخواي باهاشون چكار كني . هي سوال ميكنه . اينه كه آدم بايد پاش بشينه ببيني چكار ميكنه
اگه كاري داشت دم دست باشي .
من اون اولي را هم روي اين اينستال كردم ببينم اين چه معجوني است . اقا سيستم از كار افتاد و ديگه بالا نيامد كه نيامد . تا اينكه از طريق بكاپ برگردوندمش .
براي امتحان ان آنتي ويرن كيت بايد اين كاسپرسكي را پاك كنم بعد اونو اينستال كنم . چون اين دوتا باهم نميسازن و سيستم از كار ميفته . البته من قبلا در كنار نورتون يكي دوتا برنامه ديگه اتي ويروس اينستال كردم . كه فقط ميرفت تو نوار پايين و جاي نورتون مينشست .
سيستم بهم نميريخت .
اينجا را ببين اين پروگرام تو چنيدين مجله برنده تست شده . من هم بايد امتحانش كنم . البته دنبال سايت انگليسي گشتم پيدا نكردم . اين سايت به زبان آلماني است . 16 مجله اينو به غنوان برنده تست معرفي كردند.

http://www.gdata.de/trade/productview/366/3/

iranexplorer.net

Active Member
من زیاد در مورد Kaspersky شنیدم.. خیلی دوست دارم یک بار نصب کنم ببینم چجوری هست؟ مشکل نوتورن اینه که در جستجو ضعیف عمل میکنه اما پاندا نه.. هیچ وقت یادم نمیاد نورتون ویروسی پیدا کرده باشه واسم...

اما به هرحال این نسخه جدیدش رو تست کنیم بد نیست.

iranexplorer.net

Active Member
در ضمن یک مساله جالب....

توجه کردید خیلی کمتر از اون چیزی ما رو از ویروس ها ترسوندن این چند ساله، ویروس تولید شده؟ یعنی واقعا همه رو عادت دادند به نصب و استفاده از اونها اما عملا در مواقع ضروری هیچ خاصیتی ندارند؟ به نظر من کارایی فایروال خیلی بهتره و حداقل آدم می دونه سیستم اش امن باقی مونه.

من الان حدود 2 ماهی میشه که هیچ آنتی ویروسی رو سیستم ها نصب نکردم، اما فایروال ZAP به قوت خودش باقی هست و با مشکلی مواجه نشدیم.. این نشون میده ضرورت استفاده از ZAP خیلی بیشتر از انواع آنتی ویروس هاست :?:

در این مورد لطفا شما هم نظرات خودتون رو اعلام کنید.

shahrokh_xp

Active Member
iranexplorer.net گفت:
در ضمن یک مساله جالب....

توجه کردید خیلی کمتر از اون چیزی ما رو از ویروس ها ترسوندن این چند ساله، ویروس تولید شده؟ یعنی واقعا همه رو عادت دادند به نصب و استفاده از اونها اما عملا در مواقع ضروری هیچ خاصیتی ندارند؟ به نظر من کارایی فایروال خیلی بهتره و حداقل آدم می دونه سیستم اش امن باقی مونه.

من الان حدود 2 ماهی میشه که هیچ آنتی ویروسی رو سیستم ها نصب نکردم، اما فایروال ZAP به قوت خودش باقی هست و با مشکلی مواجه نشدیم.. این نشون میده ضرورت استفاده از ZAP خیلی بیشتر از انواع آنتی ویروس هاست :?:

در این مورد لطفا شما هم نظرات خودتون رو اعلام کنید.
منم با نظر شما كاملاْ موافقم.
به نظر من پيشگيري بهتر از درمان فكر كنم جنابiranexplorer هم همچين نظري دارند!!

saman_sweden

Active Member
mossi گفت:
NextWorld IT گفت:
سامان زدم Dl شه
خودتم استفاده ميکنی؟
نظرت چيه؟

اينكه بتا است .

............

شما گويا چشم بسته مطالب را مي خوانيد و همينطوري هرچي باشه دان لود مي كنيد
آره بتا است من اون بالا چي نوشتم

نوشته هاي من نخونده همينطوري ميگه اينكه بتا است

mossi

Member
saman_sweden گفت:
mossi گفت:
NextWorld IT گفت:
سامان زدم Dl شه
خودتم استفاده ميکنی؟
نظرت چيه؟

اينكه بتا است .

............

شما گويا چشم بسته مطالب را مي خوانيد و همينطوري هرچي باشه دان لود مي كنيد
آره بتا است من اون بالا چي نوشتم

نوشته هاي من نخونده همينطوري ميگه اينكه بتا است

من كه دانلود نكردم نديد بديد .

گفتم اين بتا است همانطور كه سامان گفته . به دانلودش نمي ارزه . چون حدود 40 مگا بايت هم بايد باشه .
براي دوستانمان در داخل نمي صرفه .
من حالا اين G DATA را امتحان ميكنم . اگه خوب بود خوردش ميكنم ميزارم يه جايي كه بچه ها دانلود كنند . 19 مگا بيشتر نيست .
G.DATA.AntiVirenKit.2004.Professional.v14.0.3..Full.(by.king-alp)

aminha

Member
اقا اينAntiVirenKit 2004 professional نسخه انگليسي
ندارد؟؟
الماني كه بدرد نميخوره!!!!

mossi

Member
aminha گفت:
اقا اينAntiVirenKit 2004 professional نسخه انگليسي
ندارد؟؟
الماني كه بدرد نميخوره!!!!

چرا بابا مگه ميشه انگليسي نداشته باشه .

اينجا را ببين سايت انگليسي :

http://www.gdata.de/trade/productlist/16

در ضمن: من اينو اينستال كردم . بد نيست انگار . اما هر كاري كردم نتونستم لايو آپ ديت آنرا اكتيو كنم. بنا براين اگه نشه از لايو آپ ديت استفاده كرد فايده اي نداره .

اقا اين سايت را ببينيد . هيچ آنتي ويروسي درجهان تا به حال انقدر تقدير نشده .
اين مثل اينكه همه كاري انجام ميده . فاير وال داره انتي تريان و اسپي داره و....
سرعت اسكن آن هم بد نبود .
دنبال اينو بگيريد ببينيم ميشه لايو آپ ديت آنرا كاري كرد .
من آلماني آنرا دارم . ولي فكر كنم مولتي لنگويج باشه . يعني روي ويندوز انگليسي ، شايد انگليسي اينستال بشه . اگه كسي خواست دانلود كنه با اورنت پيداش كنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا