اينم مدرك براي كپي بودن مقالات يكي از دوستان اين سايت(محمد)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pt_tomcat

Member
خوب اينم مدرك

اين اسكن از دو صفحه ارز اون كتابه

اين دو صفحه مربوط ميشه به امنيت دهي به php حالا دوستان اين دو صفحه رو با

مقاله دوستمون اقاي محمد با عنوان امنيت دهي به php مقاسيه كنند

و ببينند كه حتي توضيحتا پرانتز ها هم مشتركه

اين دو صفحه نمونه از بقيه صفحات كتاب هستش (كه ترجمه فارسي يك منبع مشتركه انگليسيه)

دوستان خودشون قضاوت كنند

هر چقدر كه مدرك بخوان من در خدمتم
من نمي خواستم كار به اينجا بكشه
ولي حالا
ديگه نميتونم ساكت بشينم
http://img.villagephotos.com/p/2005-1/936534/page1928.jpg
http://img.villagephotos.com/p/2005-1/936534/page1929.jpg

pt_tomcat

Member
يكي بايد اين ادمو سر جاش بشونه

تا بفهمه كه كارش چقدر زشته

در ضمن
من قبل از هر كاري از مجيد كمك خواستم

بعد ديدم

اين ادم

تمام نامه هاي 3ماه پيشمو تا تاپيكش زده

pt_tomcat

Member
مجيد

من شكايت دارم

اين ادم خواسته منو زير سوال بببره(هر چند كه موفق نشده)

اونم در حالي كه كثيفترين كار دنيا رو انجام داده

من از شما خواهش ميكنم رسيدگي كنيد

من اين دليل ارائه كردم كه رسيدگي بشه نه
اينكه اون قفل كنيد

: )))))))))))))))))

سلام

بنده خدا رفتي وقت گذاشتي 2 صفحه براي من اسكن كردي؟؟؟

عزيزم حرفي براي گفتن ندارم. از قديم گفتن سكوت نشانه ي رضا هست. ولي بحث نكردن با شما به دليل اين هست كه شما در حد و اندازه ي كسي نيستي كه بخواي با من بحث كني.

اين ايميل شخصي آقاي مهرداد توانا هست:

[email protected]

خيلي راحت ميتوني همين الان بهش ميل بزني و موضوع رو مطرح كني. خواهي ديد در جواب چه خواهي شنيد.

در ضمن من توهين رو نسبت به خودم به هيچ عنوان قبول نميكنم.

اگر قرار باشه شما هر چي از دهنت در بياد مطمن باش دسترسي شما رو در اين تالار قطع ميكنم.

اين صحبت كاملا جدي هست.

نه از طرف مجيد و نه از طرف پيمان. بلكه از طرف خودم.

مجيد و پيمان عزيز از اينكه اين كار رو الارقم عدم ميل باطنيم انجام ميدم عذر مي خوام.

ولي اگر اين آقا به حرفهاي 100 تا يه غاز خودشون ادامه بدن اين كارو مي كنم.

بعدش به فرض مهال اينكه من تمامي مقالات رو كپي كردم؟به شما چي ميرسه؟غير از اين بوده كه ازشون استفاده كردي؟؟؟

البته باز هم ميگم فرض ! و به هيچ عنوان اين موضوع رو قبول ندارم/.

شما زماني مي توني ادعا كني كه كتاب جناب لوييس رو داشته باشي و بياي دو ترجمه رو با هم مقايسه كني .

من حتي حاضرم كتاب ايشون رو كه با قيمت بالايي خريداري كردم رو براتون بفرستم . (به زبان انگليسي) (نسخه ي اصلي اين كتاب به زبان آمريكايي سوشي هست).

يادت باشه . يك انسان كه نصف عمرش رو در موسسات بزرگ ايراني به تدريس و آموزش دوستاني مثل شما پرداخته هرگز آبرو و اعتبار خودش رو با اين كار ها به خطر نمي اندازه.

و اما روي صحبتم به سمت امير همايون عزيز هست:

امير جان من به دليل اينكه صحبت آقا آرش ما خيلي برام گرون تموم شد . خواستم نشان بدم كه دوستان چطور با يك موضوع برخورد خواهند كرد و خودشان رو گم خواهند كرد.و آماده ام در هر جايي كه شما عنوان كني رسما از حضور شما عذر خواهي كنم به خاطر اينكه پيغام شخصي شخص شما رو علني كردم.

مجيد جان:

الارقم ارادتي كه نسبت به شما و اين سايت دارم.اگر باز هم به هر نحوي به اينجانب و فعاليت هاي اينجانب توهين شود مجبورم به نحو ديگري برخورد نمايم.در بالا هم عرض كردم.

---------------
فعاليت هاي اينجانب كاملا صلح طلبانه است ولي اگر احساس كنم در مكاني عليه اينجانب و آبروي اينجانب عمل خواهد شد مطمن باشيد در درجه ي اول فرد خاطي و در مراحل بعد مجموعه ضرر خواهد ديد.
حتمي سايت كبوتر دات كام و ادمين صداو سيما فراموش نشده از خاطرتون؟؟؟

--------------------------------
پيروز باشيد
--------------------------------------------------
محمد ميرزايي(مدير تيم امنيتي شمال)

pt_tomcat

Member
من نه از شما ميترسم نه از كسي ديگه

و تنها ملاك من دليلي هست(و خدا را ناظر خودم ميبينم)

براي توجيه اين دوتا اسكن من هر چي داري بگو

چون در غير اين صورت
بهترين كاري كه ميتوني بكني (اونم از روي ضعفت)
اينكه دسترسي منو قطع كني

چون اين كارت يعني نتونستي در مقابل مدرك من دليل بياري

ملاك كار من حقه نه چيزه ديگه
و اگه روزيم ببينم بكي داره همچين كاريو سر مقاله شما مياره
از شما دفاع خواهم كرد
من هيچ ترس ارز تو ندارم
پس تمام سعيتو بكن

در ضمن نكته مهمي اشاره ميكنم

تو ادم عقده اي هستي
اين كه ميگي من در حد و اندازه اين نيستم كه بخوام
با تو بحث كنم

دليل اين كه عقده اي هست
چون مرد حسابي يادت رفته كه بحثو تو شروع كردي
پس ديدي
حرف من عقد شده برات

ببينيد محمد چي گفته

فعاليت هاي اينجانب كاملا صلح طلبانه است ولي اگر احساس كنم در مكاني عليه اينجانب و آبروي اينجانب عمل خواهد شد مطمن باشيد در درجه ي اول فرد خاطي و در مراحل بعد مجموعه ضرر خواهد ديد.

حتي داره براي پوشوندن كا زشتش مجيد انلاينو تحديد ميكنه

اين
يعني اگه كسي بخواد به من حرفي بزنه ..............

اخي اخي
محمد
لابد خيلي تحت فشاري اره

اخي

نهديد ميكني؟؟؟

خداي من خداي من
ببين كار ما ادمها داره به كجا كشيده ميشه

اميدوارم يه روز متوجه كاراي زشتت بشي

4shir

Member
سلام ميگم شما من تا الان خودم رو توي اين بحث دخالت ندادم اما برام جالب شده كه اصلا چرا بايد اينجا اين بحث ها بشه اون هم بين شما دوتا محمد جان و pt_tomcat (اسمت يادم رفت ببخشيد) واقعا ببينيد ارزشش رو داره كه اينطور به جون هم افتادين؟ هيچ كسي منكر اطلاعات محمد نيست بهتر هست بگيم كسي نميتونه منكر باشه حالا اين اطلاعات از هرجا كه ميخوان اومده باشن نصق مطالبي كه توي نت هست كپي برداري محض هستش گمونم اگر توي پرشين و سايت من مياومديد مشكل من رو با جناب دمون ميديدن كه مقاله اي رو كه مال من بود تنهاي تنها اسمش رو عوض كرده بود به اسم خودش گزاشته بود توي سايتش حتي زحمت اين رو نكشيده بود بخونش چون من 3 جاي اون مطلب اسم سايت خودم رو برده بودم اگر هم محمد چيزي رو از روي كتابي يا چيزي گفته مگر غير از اين هست كه من و خود شما ازشون استفاده كرديم اگر هم كسي بخواد شكايتي داشته باشه نويسنده بايد باشه نه شما pt_tomcat اميدوارم زودتر اين بحث رو تمام كنيد
موفق باشيد
ساسان احمدي

pt_tomcat

Member
ساسان

سلام

من اين بحثو شروع نكردم كه بخوام تمومش كنم

درضمن
من هيچ وقت نگفتم محمد ادمي كه اطلاعات كمي داره

نه اصلا هم اينجوري نيست
حداقل چندين برابر من اطلا عات داره

من فقط گفتم چرا كپي رايت رعايت نشده
اونم به طور غير علني

بعد ديدم كه ايشون تمام نامه هاي منو كشيدن وسط

حالا ديدي

اين اخر هم كه داره
هم منو
هم مجيدو
هم مجيد انلانو تهديد ميكنه

ببين چي ميگه

Mikhak

Active Member
كپي رايت ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
محمد حق كپي رو رعايت نميكنه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
بابا ديگه بي خيال
اين حرف حداقل از ما ايرانيا بعيده
كدوم يكي از ما رعايت ميكنيم كه محمد بكنه؟
دوما اين ربطي به حق كپي نداره يكي يه مطلب رو مينويسه دلش خواست منبع رو ذكر ميكنه دلش نخواست نميكنه
دوما از حرفاي شما نتيجه ميگيريم كه اگه حرف رو ار خودتون در نيارين يا تجربه نكنين نبايد به كسي بگين يا جايي مطرح كنين و بنويسين ؟
تو رو خدا سره چيزاي الكي دعوا راه نندازين
محمد جان من نوكرتم شما هم بي خيال شو
من انتظار اين حرفا و تهديد هارو از تو نداشتم به خدا
--------------
سينا

سلام

موندم چي بگم !

اگه حرف نزنم و ادامه ندم.گمان بر اين ميره كه حرفهاي آرش درسته و قبولش كردم .
اگه حرف بزنم شخصيت خودم رو به خاطر به بيراهه كشيده شدن از دست ميدم.

از ساسان عزيز هم متشكرم.

من هر چه ميدونم و خواهم آموخت رو از دوستاني مثل ايشون دارم.

اميدوارم كه موفق باشند.

در ضمن من نه مجيد و نه مجيد آنلاين رو تهديد نكردم و نه خواهم كرد .چون شايد روزها بوده كه من 16 ساعت از 24 ساعت رو در مجيد آنلاين بودم.حتي همين الان كه خيلي كم آنلاين ميشم اولين جايي كه ميام اينجاست.

آرش شما هم هيچ وقت يك تنه به قاضي نرو.

به اين بحث ادامه نميدم.چون فكر مي كنم حرفهايي كه عنوان شد براي روشن شدن قضيه كافي خواهد بود.

از مدير تالار (پيمان) هم تقاضا مي كنم هر دو تاپيك مربوط به اين موضوع رو پاك و يا قفل كنند.

با تشكر
-----------------------------
محمد ميرزايي

amirhomayoun

Active Member
اقا محمد. نه من ناراحت نشدم! (-: عذرخواهی چیه بابا؟
آرش جان و آقا محمد میشه یه خواهش بکنم؟ لطفا لطفا لطفا دیگه بیخیال بشین خب؟ یعنی آرش جان نه شما دیگه هیچ جوابی بده نه شما آقا محمد. آقا پیمان شما هم قفلش کنی(!)ممنون میشیم! در ضمن لطفا تاپیک دیگه ای نزنید خب؟ بابا بیخیال شید دیگه . یه جای دیگه هم گفتم ما حداقل باید بتونیم همدیگرو تو فضای مجازی تحمل کنیم دیگه بابا! (با وجود همه عیبها و کمی ها و کاستیهامون!)

آرش جان مهم نیست که شما درست بگی یا نه . مهم اینه که نتیجه اثبات حرفت (من در مورد درست یا غلط بودنش نظر نمیدم ها!) فقط ناراحتی و دلخوریه! پش کوتاه بیا ! (-;

آقا محمد از قدیم گفتن آنرا که حساب پاک است ... پس شما هم بیخیال شید و تهدید هم نکنید یه جورایی ضایع است! (اینو دوستانه گفتمها ! بر نخوره! (-: )

پ.ن)آقا محمد "علی رغم" درسته . یعنی با وجود. (گرچه فکر کنم میدونستید و اشتباه تایپی بوده به هرحال گفتم که دقت کنیم درست بنویسیم. (اینم یه توضیح دوستانه بودها!)

سلام

امير جان عذر خواهي كه لازم بود.
عزيزم من كه بي خيال شدم و آرزوي پيشرفت روز افزون براي اين دوستمون دارم و هيچ مشكلي هم با ايشون ندارم.
بعدش تحمل چرا؟ما دوستيم و ممكنه اين مشكلات پيش بياد . طبيعي هست.

امير تهديد كجا بود ؟اون فقط يه صحبت دوستانه بود.

هر چند دسترسي آرش در حال حاضر قطه شده. پلي خب تا چند ساعت ديگه ديترسي اين دوستمون رو دوباره فعال مي كنند.

در ضمن ممنون كه علي رغم رو درستش رو بهم ياد دادي. نه راستش بلد نبودم و الان از شما ياد گرفتم.ممنونم/.

----------------
محمد

YTERROR

Active Member
سلام بابا شماها باز كين

محمد قبول كن اگه نويسنده رو مي زدي يا اشاره مي كردي بهتر از اين بود مي دونم كه قصدت اين نبوده كه بگي مطلب ماله خودته ولي امثال آقا آرش همچين فكري رو مي كنند ولي از اين تحقيقات و تجربايتت و در دسترس همه مي زاري واقعا جاي قدر داني داره آقا آرش من تويي همون نايپك قبلي هم گفتم اگه من و يا شما استفاده مي كنيم بايد از محمد هم تشكر كنيم كه حداقل از ديد شما كپي كرده زحمت همون تايپ شو كه كشيده و شما 1 ماه زودتر ياد گرفتين و آدماي امثال منم كه كتاب نمي خرن خيلي حال كردن

از محمد عزيز و آرش خان گل و همه مجيد آنلاينا تشكر مي كنم

Peyman-Pop

Active Member
محمد جان من کار به مسائل پیش اومده ندارم چون تو بیشتر از این حرف ها برای کاربران این سایت عزیز هستی‌ اما کار اصلا درستی‌ نکردی که در امور مدیریت به وسیله باگ ها ‌دست بردی و دسترسی‌ کاربری رو غیر فعال کردی.

البته دسترسی‌ این دوستمون رو الان فعال کردم.

اگر در این مورد جواب قانع کننده ای داری لطفا به پیغام خصوصی‌ من ارسال کن در غیر این صورت متاسفانه به دلیل دخالت در امور مدیریتی‌ انجمن مجبورم یک ماه دسترسیت رو قطع کنم.

موفق باشی‌

پیمان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا