ايراني

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کار قشنگ شده.

رنگبندی خوبی هم داره.

فقط یه ابهام واسه ی من وجود داره اونم اینکه دلیلت برای این همه فضای خالی چی بوده؟

دلیل خاصی وجود داره؟

Erfan

Active Member
من که خیلی خوشم اومد ...

رنگ بندیش که جذاب بود ...

فکر کنم دلیل این همه فضای خالی این بود که طرح اصلی توی چشم بیاد که به نظرم این کار رو خوب تونستی بکنی ...

موفق باشید.
عرفان

M.R

Member
سلام سارا خانوم
شما با كاري من آشنا هستين اكثر شون همين جوري هستن با فضاي خالي و يه لكه ي بصري
به نوعي امضاي كارام شده ( فضاي خالي منظورمه) اونقدري معروف نيستم كه هر كسي كارمو ببينه بفهمه كار منه ولي اطرافيان متوجه مي شن كه كار من هست يا خير
يه عقيده ي ديگم باعث مي شه كه فضاي خالي زياد داشته باشم معتقدم عناصر اضافي تو پوستر ( به جز پوسترايي كه با تكنيك تايپوگرافي كار مي شن و اونايي كه از شلوغي منظور دارن) باعث گيج شدن بيننده مي شه
ممنون
موفق باشيد

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
سلام سارا خانوم
شما با كاري من آشنا هستين اكثر شون همين جوري هستن با فضاي خالي و يه لكه ي بصري
به نوعي امضاي كارام شده ( فضاي خالي منظورمه) اونقدري معروف نيستم كه هر كسي كارمو ببينه بفهمه كار منه ولي اطرافيان متوجه مي شن كه كار من هست يا خير
يه عقيده ي ديگم باعث مي شه كه فضاي خالي زياد داشته باشم معتقدم عناصر اضافي تو پوستر ( به جز پوسترايي كه با تكنيك تايپوگرافي كار مي شن و اونايي كه از شلوغي منظور دارن) باعث گيج شدن بيننده مي شه
ممنون
موفق باشيد

100% با حرفات موافقم و دلایل کاملا درستی هم داری.

ولی نظر من اینه که همیشه نیازی نیست فضا با عناصر و جزئیات اضافی پر بشه.

میتونست همین عنصر بصری ای که وسط کار هست یه مقدار جزئی ای بزرگتر باشه.

یا اینکه آدرس و زمان و شناسنامه ی کار جوری چیده بشه که فضای خالی زیادی به چشم نیاد.

ولی با این حال بازم میگم که از دیدن کارات لذت میبرم چون اصولی کار میکنی.

Mohamad

O-.-O
خیلی خوشگل + واقعا حسی که می خواستی رو رسوندی

موفق باشید

saeid.g

Member
سلام.
خسته نباشی.
قشنگ شده.
منم با کارای ساده و خلوت موافقم و همیشه گفتم که ما که نباید هر چی بلدیم یا تازه یاد گرفتیم رو روی یه کار بذاریم.
و خودم در مورد کارای خودم (چه تو زمینه موسیقی و چه گرافیک)اسمش رو گذاشتم ((فخر فروختن)).
اما به نظرم طرح تو با توجه به اینکه یه پوستر اطلاع رسانیه جای نوشتش بده.
بیننده ی معمولی اگر این کار رو ببینه به دلایل زیر دیر آگاه میشه و شایدم اصلا آگاه نشه:
1- رنگ آبی و سرد ( البته خیلی خوشرنگه و خیلی هم خوب از آب در اومده اما سرده)
2- خلوت و سادست ( از دیده بیننده عادی فقط یه تذهیبه)
3- جای نوشته خیلی پرت افتاده.
به نظر من اگر با نوشته هات یه کم بازی می کردی و با یه حالت شیب دار گوشه ی پایین سمت راست میذاشتیش قسمت اطلاع رسانیه کارت هم قوی تر میشد.
سپاس که خوندی.
بدرود.

M.R

Member
سلام به همه
آقا سعيد از نظراتتون ممنون ولي اصلا باهات موافق نيستم
پوستر براي بيننده بايد سوال باشه تا مخاطب دنبال جواب بگرده
نامفهوم بودن پوستر باعث مي شه بيننده به طرفش بياد تا متوجه بشه چه اتفاقي تو پوستر افتاده
در مورد لي اوت بايد بگم كه تو پوستر هايي كه حالت تصويري قوي تر هست سريع ديده شدن لي اوت مهم نيست
يه عقيده ي ديگه هم دارم اين كه پوستر هايي كه با تكنيك تايپوگرافي كار ميشن خيلي قوي تر از پوستر هاي تصويري هستن ( البته در صورتي كه طراح به نوشته به عنوان يه لكه بصري در نظر بگيره )
موفق باشيد

deevart

Member
سلام داداش.. من کاملا به حرفات موافقک به جز این تیکش

ه عقيده ي ديگه هم دارم اين كه پوستر هايي كه با تكنيك تايپوگرافي كار ميشن خيلي قوي تر از پوستر هاي تصويري هستن ( البته در صورتي كه طراح به نوشته به عنوان يه لكه بصري در نظر بگيره )

M.R

Member
سلام عزيز
دليل دارم چون بالاخره فرم و تصاوير در پوستر هاي تصويري يه جايي شبيه هم ميشن
ولي در تايپوگرافي هر پوستر شخصيت خودشو داره
شايدم اشتباه فكر مي كنم
موفق باشيد

saeid.g

Member
سلام به همه
آقا سعيد از نظراتتون ممنون ولي اصلا باهات موافق نيستم
پوستر براي بيننده بايد سوال باشه تا مخاطب دنبال جواب بگرده
نامفهوم بودن پوستر باعث مي شه بيننده به طرفش بياد تا متوجه بشه چه اتفاقي تو پوستر افتاده
در مورد لي اوت بايد بگم كه تو پوستر هايي كه حالت تصويري قوي تر هست سريع ديده شدن لي اوت مهم نيست
يه عقيده ي ديگه هم دارم اين كه پوستر هايي كه با تكنيك تايپوگرافي كار ميشن خيلي قوي تر از پوستر هاي تصويري هستن ( البته در صورتي كه طراح به نوشته به عنوان يه لكه بصري در نظر بگيره )
موفق باشيد

سلام مجدد.
سپاس که با حوصله خوندی و با حوصله جوابم رو دادی. البته از نظرت چیز یاد می گیرم.
علت اختلاف نظر من با شما اینه که من میگم به جایی که پوستر زده میشه بستگی داره.
پوستری که توی راه رو یا تابلو اعلانات یه مکان عمومی زده میشه با حرف شما درست از آب در میاد و بیننده فرصت رسیدن به جواب سوال پیش آمده رو داره.
اما پوستری که مثلا توی خیابان یا روی یه تابلو اعلانات عمومی زده میشه و بیننده خیلی سریع از کنارش رد میشه و شاید چیزی کمتر از 10 ثانیه اون رو میبینه و اگر به هر دلیلی جذب پوستر نشه و به اندازه ی یکی دو دقیقه مکث نکنه , دیگه فرصتی برای رسیدن به جواب نداره و فقط یه تصویر کلی از پوستر یادشه.
پس من می گم اگرم برای مخاطب سوالی ایجاد میشه باید یا فرصت داشته باشه به جوابش برسه و یا اینکه باید با جذابیت (رنگ - طرح - سبک - شعار و یا نوشته) اونو مجبور کنیم که جواب سوالش رو پیدا کنه.
ولی بازم میگم طرح شما ظریف و زیبا شده.
اگر من یه جا ببینم حتما می ایستم و دقت می کنم اما در مورد مخاطب عام تضمینی نیست.

M.R

Member
سلام
نظر شخصي منه من دوست ندارم كارام هلو برو تو گلو باشه
در ظمن كارايي كه براي عام و يه عده ي خاصي طراحي مي شه مطمئنن با هم فرق مي كنن چون طرز نگاه كردن مردم با هم ديگه فرق مي كنه
موفق باشيد

saeid.g

Member
سلام.
رفیق من چطوری بگم که کارت رو دوست دارم.
فقط یه نظر تکمیلی دادم.
برای اثبات دو تا از طرح هایی که خودم خیلی دوست دارم و تو سبک کارای توئه رو میذارم.
البته اجرای مجدد اینا از خودمه اما طرح اصلی از بچه های رشته گرافیکه.

این کار یکی از بچه هاست به نام حامد قاسمی با موضوع.....

این کار هم باز ماله یکی دیگست به نام محسن صفری با موضوع .....

موضوع ها رو ننوشتم که یکم از هولو بودن در بیاد.
سپاس مهربان برادر.
اجرای اینا رو تقدیم می کنم به تو.
بدرود.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا