ايجاى هاله متحرك نور

korosh44

New Member

صمن عرض سلام خدمت دوستان عزیز
ممنون میشم یکی از دوستان حرفه ای سایت اموزش نحوه ایجاد هاله متحرک نور در تصاویر توضیح بده
مثل این تصاویر :
gift.gif

---
03927IMMfire-fox-user.gif

با کمال تشکر

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام

والا من نمیدونم واسه کجا میخواین استفاده کنید و باید چه فرمتی داشته باشه،اما داخل افتر افکت میشه با استفاده از فیلتر cc light sweep میشه یه راحتی روی هر آبجکتی که بخواین این کا رو انجام داد!:rose:
البته ما حرفه ای نیستیم:green:

آخرین ویرایش:

korosh44

New Member
والا تا اونجایی که میدونم با فتوشاپ هم میشه پسوند gif اینکارو انجام داد , حالا یکی لطف بکنه زحمتشو بکشه توضیح بده ممنون میشم !

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
والا تا اونجایی که میدونم با فتوشاپ هم میشه پسوند gif اینکارو انجام داد , حالا یکی لطف بکنه زحمتشو بکشه توضیح بده ممنون میشم !
باز هم سلام
اگر واسه استفاده در وب میخواین،میتونید خروجیSwf هم بگیرین،اما یه عالمه نرم افراز کانورتور واسه تبدیل ویدئو به گیف هستش:rose:

korosh44

New Member
شما متوجه نشدی دوست من
عرض کردم با فتوشاپ میشه این کارو انجام داد (کار با gif )قبلا آموزشش بود ولی متاسفانه حذف شده !

.:SENATOR:.

Member
سلام خدمت بروبچ مجيد آنلاين
يه مدت بود كه نبودم اما حالا هرز چندگاهي سري ميزنم.

اما سوال شما دوست عزيز
ببين براي انجام اين كار كافيه يه لايه جديد رو كارت ايجاد كني و روي اون يه همچين گرادينتي كه در ابتداي اون opacity=0 و در وسط opacity=100 و دوباره در انتها opacity=0 باشه و رنگ هر سه قسمت سفيد باشه رو اعمال كني. بعد از منوي window پالت animation‌رو باز كني و در اون يكسري فريم ايجاد كني و در هر كدوم از فريم ها اين لايه رو به طرف جلو حركت بدي .
و در انتها براي ذخيره اون از منوي فايل رو گزينه save as for web‌كليك كني و با فرمت giff ذخيره كني.

اگه بازم سوالي داشتي بپرس

موفق باشي

korosh44

New Member
سلام خدمت بروبچ مجيد آنلاين
يه مدت بود كه نبودم اما حالا هرز چندگاهي سري ميزنم.

اما سوال شما دوست عزيز
ببين براي انجام اين كار كافيه يه لايه جديد رو كارت ايجاد كني و روي اون يه همچين گرادينتي كه در ابتداي اون opacity=0 و در وسط opacity=100 و دوباره در انتها opacity=0 باشه و رنگ هر سه قسمت سفيد باشه رو اعمال كني. بعد از منوي window پالت animation‌رو باز كني و در اون يكسري فريم ايجاد كني و در هر كدوم از فريم ها اين لايه رو به طرف جلو حركت بدي .
و در انتها براي ذخيره اون از منوي فايل رو گزينه save as for web‌كليك كني و با فرمت giff ذخيره كني.

اگه بازم سوالي داشتي بپرس

موفق باشي

آقا سلام عرض میشه

ممنون که توضیح دادی تا یه جایی رفتم فقط این قسمتو میشه بیشتر توضیح بدید ؟ (روي اون يه همچين گرادينتي كه در ابتداي اون opacity=0 و در وسط opacity=100 و دوباره در انتها opacity=0 باشه و رنگ هر سه قسمت سفيد باشه رو اعمال كني ) من متوجه نشدم شرمنده !

جدیدترین ارسال ها

بالا