سلام
اين يكي از قابليت هاي جديد در فوتوشاپ cs هست كه با ورژن هاي قبلي محدوديت هاي زيادي براي اين كار داشتيم
براي اين كار اول بايد اون انحنايي رو كه ميخواهيد با ابزار رسم برداري بكشيد
اول يه path جديد درست كنيد :
حالا مثلا با ابزار pen انحناي مورد نظر را بكشيد(كساني كه قبلا با اين ابزار كار نكرده باشن شايد نتونن دقيقا اوني رو كه ميخوان در بيارن)
خب من حالا يه مسير برداري كشيدم البته چون براي مثال هستش ممكنه وقتي نوشته روش بياد خيلي قشنگ نشه
( اينو تو پرانتز چون بعضي از دوستان پرسيده بودن اضافه ميكنم كه اگر خواستيد روي يك دايره يا مربع يا اشكال هندسي ديگر يا شكل هاي (shape ) آماده ي فوتوشاپ متني را قرار دهيد بايد از ابزاري كه در تصوير زير نشون داده شده اون شكل را رسم كنيد
)
حالا بايد با انتخاب ابزار تايپ نوشتمون رو بزاريم روي مسير مورد نظر. به اين ترتيب كه بعد از انتخاب ابزار موس را ميبريم در ابتداي مسير تا شكل زير ظاهر بشه بعد كليك ميكنيم (البته هرجاي مسير كه قرار بديم نوشتمون از اونجا شروع ميشه )
بعد شروع ميكنيم به تايپ و آنقدر به اين آپشن هاي تنظيمات تايپ ور ميريم تا بالاخره به هدف برسيم
اينم چيزي كه من تا اينجا ساختم (گفتم خيلي خوب نميشه
)
ولي حالا خوبيش اينه كه با تغييرات در قوس هاي مسير نوشته هم جابجا ميشه و ما ميتونيم اونجوري كه دوست داريم اونو چيدمان كنيم!
اينم واسه حسن ختام:
اگر سوالي بود در خدمت هستم
موفق باشيد
عليرضا
)|()()ــــــــــــــــــــ