ايجاد project درc ؟ خيلي فوريه

parmis2

New Member
سلام
درزبان c چطور يكproject تازه ميشه ايجاد كرد لطفا كمكم كنيد

Blaster6

Member
در منوها بگرد. ایجاد پروژه را پیدا کن. بعد با ادد فایل می توانی فایلهای برنامه ات را اضافه کنی. بعد به طور اتوماتیک فایلها به هم مربوط می شوند. بسته به کامپایلرت فرق می کنه. مشکل داشتی دقیقا مشکل خاص را بگو و نوع کامپایلرت را هم بگو. این که من گفتم برای توربو سی بود.

parmis2

New Member
همه اين كارها را مي كنم ولي وقتي ميخوام اجراش كنم ميگه همچين project رو نميتونه پيدا كنه

Transfer :could not find file 'proj0000.cpp

آخرین ویرایش:

Blaster6

Member
کامپایلرت را نگفتی چیه.
و دقیقا نگفتی چه کارهایی کردی.
ولی قلق داره . چند تا پروژه بساز . تا ایرادات کار دستت بیاد.

parmis2

New Member
كامپايلرم توربو سی .چند تا برنامه رو ميخوام با project بازش كنم اول از منوي برنامه گزينه new project را انتخاب كرده بعد از باز شدن پبجره روي proj0000 كليك راست ميكنم و گزينه add node ميرنم و سورس هاي مورد نظر را بهش اضافه ميكنم اول اينكه بعد خروج از برنامه خود به خود حذف ميشه يعني بلد نيستم saveكنم دوم اينكه وقتي ميخوام اجراش كنم ميگه
fatal PROJ000.cpp:unable to open input file 'PROJ0000.CPP مرسي از اينكه كمكم ميكني

Blaster6

Member
سلام. وقتی پروژه ای را از کس دیگری بگیرید فایل پروژه داره و نیازی به ادد کردن فایلها نیست. و شما هم باید فایل پروژه را بسازی و ذخیره کنی تا بعدا از آن فایل استفاده کنی. نگفتی ورژن توربو سی ات چند است. با هم فرق دارند. ببین اگر برنامه کوچک است اصلا نیاز به استفاده از پروژه نیست. میشه همه را در یک فایل ریخت و اجرا کرد. پروژه سازی برای نظم دادن است تا فایل اصلی شلوغ نشود. شاید هم داری با یک سورس ویژوال سی اشتباهی کار می کنی و می خواهی با توربوسی بازش کنی وگرنه با توربو سی من سورس به شکل پروژه زیاد ندیدم. یعنی میشه گفت اصلا ندیدم. یعنی همه سورسها تک فایل است. من نمی دانم چرا پروژه برای شما مهم است. ولی اگر می خواهی فقط یاد بگیری همان تمرین کردن و ور رفتن با منوها است راهش. از دیگران هم سئوال کن شاید آموزش بهتری بدهند. اگر می توانی سورس را بفرست با پیام خصوصی تا نگاهی بکنم. پروژه ساختن هم باید بروم نگاه کنم تا دقیق بهت بگم مراحل کار چیه ولی اول باید بگی ورژن توربوسی شما چیه یا کامپایلرت را برام بفرستی.

آخرین ویرایش:

parmis2

New Member
كامپايلرم توربوسي4.5 .برنامه ام از 8 فايل تشكيل شده كه به هم مرتبط انددر واقع برنامه ام مراحل اوليه كامپايلر است بهم گفتن كه با پروژه ميتونم error هاش را رفع كنم سورسهاش را برات ميفرستم

the_king

مدیرکل انجمن
منوی Options، قسمت Environment، قسمت Preferences، تمامی تیکهای بخش Auto-Save را بزنید.
سپس گزینه Save را در همان منوی Options بزنید تا این تنظیمات همیشگی باشند.
سپس پروژه را یکبار کامپایل نمایید تا از ذخیره شدن پروژه اطمینان حاصل شود.
اگه کامپایلر را تحت Command Prompt ویندوز اجرا می کنید ممکن است مشکل از ناسازگاری ویندوز با برنامه های DOS باشد.
روی سیستم یک ویندوز 98 یا نصب کنید و از منوی بوت سیستم تحت DOS برنامه را مجددا امتحان کنید.
شاید برنامه DOSBox هم بدرد بخوره :
http://dosbox.sourceforge.net

جدیدترین ارسال ها

بالا