ايجاد يک سايت کامل با Dreamweaver CS3

سلام!
من يه سايت در Dreamweaver تعريف کردم، فايل .dwt رو هم ساختم، خواستم بدونم چطور مي‌تونم اين قالب رو به سايت منسوب بکنم تا براي صفحاتي که تعريف مي‌کنم از اين قالب استفاده بشه. با اين‌کار، من دارم يه سايت استاتيک مي‌سازم، نه؟ اگه بخوام يه سايت پويا درست کنم، بايد چيکار کنم؟

<hr>
مقاله‌اي چيزي گير نمياد که توضيح بده اصولاً چطور مي‌تونم يه سايت کامل رو با Dreamweaver راه اندازي کنم؟ (ترجيحاً پارسي باشه!)

yakoza

Well-Known Member
File->save as->filename.html

باید فایل رو با پسوند .html ذخیره کنید .dwt پسوند قالب هاست

برای طراحی سایت داینامیک هم به تنهایی با دریم ویور نمیتونید باید یه زبان سمت سرور مثل php یا asp رو بلد باشی

برای یاد گرفتن php هم php.net

یه پیشنهاد هم دارم
http://w3schools.com/

سایت توپیه

yakoza جان، من سايت تعريف کردم، و يه قالب، در واقع، مي‌خوام قالبي که ساختم رو، روي تمام صفحاتي که توي سايت تعريف مي‌کنم اعمال کنم. چه طوري مي‌شه اين‌کارو کرد؟

واسه سايت پويا، Dreamweaver ابزارهايي رو در اختيار قرار مي‌ده تا بدون کدنويسي بتونيم سايتو بسازيم. من يه چيز کوچيک درست کردم که اطلاعات رو از پايگاه داده مي‌خونه و امکان جستجو هم داره. يه خط کد هم براش ننوشتم! تا اين‌جا بلدم، ولي اگه بخوام کاراي بيشتري بکنم، چطوريه؟ مثلاً امکان حذف يا ويرايش اطلاعات پايگاه داده، و اين‌که فقط يه کاربر سايت بتونه اين‌کارو انجام بده و غيره...

ممنون!

etur

New Member
سلام حسن آقا

ببينيد تو دريم ويور براي ساخت سايت هاي ايستا [static]ميتونم كمكت كنم ولي تا جايي كه من مييدونم براي صفحات پويا[dinamic]
همين وبسايت كهياكوزا جان گفته ميتوني آموزش سورس ببيني

echessdesign:
دوست عزیز، در همین انجمن به راهنمایی دوستان بپردازید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جدیدترین ارسال ها

بالا