ايجاد لينك در mmb جهت اجراى فايلهاى صوتى در يك Audio Plugin

سلام دوستان
چطور مى تونم چندين Bitmap Button يا جعبه Text رو به يك Audio Plugin ربط بدم.

اين Audio Plugin حاوى play _ stop _ next _ previous _ Seek Bar _ Mute _ volume باشه.

يعني مثلا فرض كنيم كه چندتا فايل صوتي دارم و حالا مى خوام، بنويسم فايل صوتي اول، فايل صوتي دوم، فايل صوتي سوم (حالا يا به صورت متني يا به صورت تصوير) و بعد كاربر با كليك بر روى هر كدوم از فايلها در يك player كه يه گوشه ى كار هميشه هست فايلها رو گوش بده.

مثال: مثل cd يادگار
يا همين مديا پلير

خواستم عكسى رو براى‌ ملحق كردن به اين موضوع بفرستم كه اسكريبت انجمن قبول نكرد!

از شما پيشاپيش تشكر مى كنم» منتظرم

نا اميدم كرديد، من چيزى توو مايه هاى سى‌دى يادگار مى‌خواستم.

خوب حالا مى‌تونيد منابع فارسى براى‌ بحث درباره‌ى اين برنامه بهم معرفى كنيد.
با تشكر

PC man

Active Member
آقا من شايد بتونم كمكت كنم:وقتي كه يك دكمه رو در مولتي مديا بيلدر قرار مي دي Double click كن و تيك Enable Action رو بزن.بعد بر روي دكمه More Actions(Scripts) كليك كن.حالا به طور مثال اگه مي خواي با كليك بر روي دكمه تعريف شده سي دي صوتي اجرا شود اسكريپت CD Play رو انتخاب كن.و خيلي امكانات ديگه مي توني در اين قسمت پيدا كنه.هر مشكل ديگه در رابطه با Multiedia builder داشتي در خدمتيم.چون خودم چند تا توران فرستادم بازار.عزت زياد.راستي ورژن مولتي مديااي كه استفاده مي كني رو بنويس

PC man

Active Member
پاسخ

آقا من شايد بتونم كمكت كنم:وقتي كه يك دكمه رو در مولتي مديا بيلدر قرار مي دي Double click كن و تيك Enable Action رو بزن.بعد بر روي دكمه More Actions(Scripts) كليك كن.حالا به طور مثال اگه مي خواي با كليك بر روي دكمه تعريف شده سي دي صوتي اجرا شود اسكريپت CD Play رو انتخاب كن.و خيلي امكانات ديگه مي توني در اين قسمت پيدا كنه.هر مشكل ديگه در رابطه با Multiedia builder داشتي در خدمتيم.چون خودم چند تا توران فرستادم بازار.عزت زياد.راستي ورژن مولتي مديااي كه استفاده مي كني رو بنويس :oops:

PC man

Active Member
پاسخ

آقا من شايد بتونم كمكت كنم:وقتي كه يك دكمه رو در مولتي مديا بيلدر قرار مي دي Double click كن و تيك Enable Action رو بزن.بعد بر روي دكمه More Actions(Scripts) كليك كن.حالا به طور مثال اگه مي خواي با كليك بر روي دكمه تعريف شده سي دي صوتي اجرا شود اسكريپت CD Play رو انتخاب كن.و خيلي امكانات ديگه مي توني در اين قسمت پيدا كنه.هر مشكل ديگه در رابطه با Multiedia builder داشتي در خدمتيم.چون خودم چند تا توران فرستادم بازار.عزت زياد.راستي ورژن مولتي مديااي كه استفاده مي كني رو بنويس :oops:

دوست عزيز اگه درست فهميده باشم شما مي‌خايد كه يك دكمه play داشته باشيد اما باهاش صوت هاي مختلف رو بتوني انتخاب كني.
براي اين كار دو راه وجود داره:
1- شما در اكشن هر كدوم از صوت هاي خودتون اجراي يك فايل صوتي بايك آدرس خاص رو بدهيد. وضمنا در پايين پنجرتون يك سري دكمه هاي كنترل صوت (stop-play-FW و...) داشته باشيد. اين كليد ها مي‌تونن فايل صوتي درحال اجرا رو كنترل كنن.
2- راه اول راه درستشه ولي ان هم در هر صورت هست و براي تمري كار باMMB حد اقل خوبه:
به تعداد صوت‌هاتون دكمه هاي كنترل مورد نظرتون رو بسازيد. و روي هم قرار بديد طوري كه فقط يكي از اونها يعني اوني كه رو قرار داره ديده بشه.
سپس تمام اونها رو hide انيد (با كليك بر روي آيكون مخصوص اين كار در كنار ليست item ها.
بعد سراغ اكشنهاي متن يا عكس هايي بريد كه قرار با كليك بر روي اونها صوت اجرا بشه.
به همه‌ي اونها در خط اول اكشنشون hide كردن تمام ايتم ها رو بديد و در خط بعدي show كردن ايتمي كه مخصوص اجراي فايل صوتي مورد نظر است.
اگه سوال ديگه اي بود پيغام خصوصي بديد تا بيشتر بگم.

Hamed_jon

Member
بله اگه تمام sampel هايي كه خود نرم افزار زده رو نگاه كني ديگه مشكلي نداري

جدیدترین ارسال ها

بالا