ايجاد صفحه جديد براي اخبار و مقالات به درخواست بيننده چطوري ؟

سلام
من از MasterPage ها واسه طراحي استفاده كردم
سوالم اين كه چطوري مي تونم واسه مقالات و اخبار سايت صفحه جديد به صورت ديناميك ايجاد كنيم به اين صورت كه وقتي بيننده سايت دستور ديدن صفحه اي رو به سرور فرستاد متن او از بانك خونده بشه و صفحه ايجاد بشه بدون اينكه از قبل اين صفحه موجود باشه
(با دريافت اطلاعات از بانك مشكلي ندارم) بقيه كارها مثل ايجاد url ... اين چيزا چطوري ؟

منون از دوستان

MDP

Well-Known Member
شما باید صفحه ای مثل news.aspx رو جوری بسازید که QueryString رو بخونه.این QueryString هم باید حاوی شماره اون خبری باشه که قراره لود بشه !!!

شما سوال خیلی کلی پرسیدید.:-?

منون اما ببخشيد جواب شما از سوال من كلي تر بود ....
خوب تا اينجا فهميدم اما اين كه صفحه رو يك جوري بساز ... يعني چي ؟ از چه تگي يا دستورس بايد استفاده كنم بعد چطوري QueryString اجرا كنم مي شه يك مثال ساده برام بزنيد
باز هم منون

MDP

Well-Known Member
شما چه قدر با ASP.Net کار کردید؟

می خواید Query String رو اجرا کنید؟؟؟

شما اگه کوری استرینگی به شکل :

کد:
http://www.MySite.com/news.aspx?id=1

داشته باشید ، میتونید مقدار id رو به وسیله دستورات زیر بازیابی کنید :

کد:
   ' Simple Variable  
        Dim query As String = String.Empty
        'retrive data
        query = Request.QueryString("id")
        ' Do some thing about it !

بعد از اجرای برنامه مقدار query به 1 ست خواهد شد.

موفق باشید :rose:

شما چه قدر با ASP.Net کار کردید؟ :rose:
باز هم يك دنيا منون
من سه چهار سال با #C برنامه مي نويسم واسه همين كار با پايگاه داده هاي SQL Server و Access بلدم تا حالا هم چندتايي طراحي وب استاتيك كردم واسه همين HTML و CSS هي بلدم و جديداً يك چند وقتي شروع يادگيري ASP كردم كار با مستر پيچ رو هم ياد گرفتم و تا حدودي استفاده از كنترل هاي Ajax

اما الان همونطور كه شما هم اشاره كردين اين سوال من شايد يكيم زيادي كلي واسه همين نتوستم با سرچ كردن چيزي پيدا كنم (راستش اصلاً نمي دونستم چي بايد سرچ كنم ) بعد از اشاره شما در باره QueryString كلي سرچ زدم از سايت asp.net هم چندتا فيلم گرفتم كه الان مي خوام نگاه كنم
ببخشيد پر حرفي كردم(چون پرسيديد سابقه ام رو گفتم دستتون بياد)

حالا اگر ممكن من راهنمايي كنيد....:rose:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MDP

m1pfard

Member
سلام؛
همون طور که مشخصه خودتون استادین. ولی برای یادآوری این چند مورد رو عرض می کنم:
- جدولی که میخوایین اطلاعاتش رو بگیرین حاوی یه فیلد به عنوان ID هست که Uniq هم هست.
- در یک صفحه (مثلا news.aspx) عناوین تمام مطالب جدولتون (به همراه سایر اطلاعات مثل تاریخ و نویسنده و..) رو نمایش بدین و برای لینک هم همون طور که آقا مسعود گفتن از QueryString استفاده کنین و مقدار اون متغییر هم همون مقدار فیلد ID باشه (مثلا برای خبر شماره یک: ShowNews.aspx?ID=1)
-حالا تو صفحه بعد (در اینجا ShowNews.aspx هست که البته میتونه تو همون صفحه قبلی هم باشه) مقدار QueryString رو بردارین و رکورد مربوطه از دیتابیس بخونین.
-و در نهایت اطلاعات رو چاپ کنین.

سلام

منون از توجه و پاسخ شما
من يك فيلم از سايت asp.net گرفتم كه كامل نحوه استفاده از QueryString توضيح داده و فهميدم چطوري بايد انجام بدم و موارد مربوط به ديتابيس رو هم كه ساده است از همون راهي كه شما گفتيد
اما توضيحات شما و دوستان خيلي كلي واسه همين براي مبتدي ها بيشتر گيج كننده است البته واسه من همون يك اشاره استفاده از QueryString كافي بود چون مشكل من اين بود كه نمي دونستم چي بايد سرچ كنم كه فهميدم و راحت به جواب رسيدم
من يك متن آموزشي واسه اين مورد تايپ كردم كه جزء به جزء توضيح مي داد خوراك مبتدي ها چون ديدم تو انجمن هاي ديگه هم خيلي همين مورد سوال شده اما متاسفانه آخرين خط كامپوترم قاطي كرد و ....
اما سر فرصت دوباره مي نويسم و ميزارم

جدیدترین ارسال ها

بالا